Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ... ΕΝΕΣΗ!

 
Κατάρα στην επιστήμη. Αυτή είναι η επίσημη θέση του αποδυτηριάκια και δεν την διαπραγματεύεται. Καταραμένη είναι η επιστήμη. Καταραμένο και το προϊόν της τρέλας του επιστήμονα. Το αποτέλεσμα της παράνοιας του ερευνητή, του μελετητή, του ψαγμένου που ο αθεόφοβος δεν ησυχάζει προκειμένου να ανακαλύψει κάτι καινούργιο.

Μιλάει η παραφροσύνη του επιστήμονα, το γαμώτο του να πετύχει, όχι η αγωνία του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Μην τα μπερδεύουμε. Όλα ξεκινούν από το Εγώ. Τίποτα δεν έχει κίνητρο το Εμείς. Το Εσείς. Το οι άλλοι.

 

Άντε να βρούμε και το πως οι γυναίκες θα φθάνουν πιο εύκολα στον οργασμό. Και πώς θα απολαμβάνουν το σεξ με περισσότερους οργασμούς. Εκεί την έπεσε ένας Αμερικανός γιατρός. Και τρέχουν ακόμα και τα κοριτσόπουλα από 15, και οι γιαγιάδες των 65 χρονών, στον γυναικολόγο να φάνε την ένεση. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα εφεύρεση, αρκεί μία ένεση στο περίφημο σημείο “G”, που κάπου είναι κρυμμένο στο γυναικείο μόριο. Με την ένεση, σου λένε, κάθε γυναίκα καθαρίζει, μέχρι και για ένα εξάμηνο. Εξασφαλισμένη και χωρίς άγχος η περισσότερη ηδονή στη σεξουαλική πράξη.

Επιστήμη σημαίνει εμπόριο, άλλο ότι οι μπίζνες δεν είναι αυτές που τρελαίνουν τον επιστήμονα. Τον τρελό επιστήμονα, ο οποίος δεν έχει στο μυαλό του τα φράγκα. Αυτός νοιώθει δικαιωμένος μόνο όταν κάνει την ανακάλυψη, χωρίς να νοιάζεται που το επιστημονικό του επίτευγμα θα το διαχειριστούν βιομηχανικώς και παγκοσμίως οι φαρμακευτικές εταιρείες. Πέρα απ' αυτό.

Μαγκιά του επιστήμονα που βρήκε το viagra,προκειμένου να έχει στύση ο άνδρας της τρίτης ηλικίας, την κατάλληλη στιγμή. Αυτό, όμως, το χάπι συντηρεί εργοστάσια και φτιάχνει απίστευτους τζίρους. Μη λησμονούμε ότι τα πυρηνικά εργοστάσια και τα υπερόπλα που υπάρχουν σήμερα φθάνουν να εξαφανίσουν τη Γη, τον πιο όμορφο πλανήτη του διαστήματος. Ποιανού πούστη δουλειά ήταν αυτή; Του αιώνιου επιστήμονα. 
Επιστήμη, λέει. Η μεγαλύτερη πουτάνα της εξουσίας είναι. Βελτίωσε το μέσο όρο ζωής, κατά τόσα χρόνια. Και τι έγινε; Τι κέρδισε η ανθρωπότητα επειδή οι άνθρωποι αντί να πεθαίνουν στα 60, πηγαίνουν στον αγύριστο στα 70 τους. Μετά τα 80 τους. Πόσο καλύτερος έγινε ο άνθρωπος επειδή κάποιοι άντρες με το χάπι πηδάνε 10 -20 χρόνια περισσότερο;

Η επιστήμη είναι που περισσότερο από κάθε τι άλλο φταίει που έχουν δηλητηριαστεί οι θάλασσες, έχουν σακατευτεί τα χώματα, έχει υπερθερμανθεί ο πλανήτης. Και τώρα πάει για ένα ακόμα θαύμα η επιστήμη, η ιατρική. Μία ένεση, με την οποία θα φουσκώνει το συγκεκριμένο σημείο στο αιδοίο κι έτσι, λέει, η γυναίκα θα φτάνει στο μέγιστο ερεθισμό. Αυτήν την κορυφαία στιγμή που της την χαρίζει η φύση την γνωρίζει στη διαδικασία της συνουσίας η κάθε κυρία εάν είναι αληθινή γυναίκα. Εάν δίνεται αληθινά στον έρωτα και στον αληθινό αρσενικό.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ