ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΤΑΝ... ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ!

 

Στο Ψυχικό όλοι ήξεραν πόσο δεμένες ήταν η Κλαίρη και η Μαρία-Χριστίνα, από το νηπιαγωγείο μαζί μέχρι που διακόπηκε το κολλητηλήκι τους όταν τελείωσαν το αμερικάνικο κολέγιο. Η μια έφυγε στην Αμερική για σπουδές και στέριωσε εκεί για τα καλά. Ένα κορίτσι με προτεραιότητα στη ζωή της το σεξ. Με δυσκολία κρατούσε τη ματιά της μην πέσει στο σημείο εκείνο όπου κάθε αρσενικός κουβαλάει τον ανδρισμό του. Αχόρταγη η Κλαίρη, όμως χρυσή καρδιά. Και ντόμπρος άνθρωπος.

Η άλλη, η Μαρία-Χριστίνα μετά το πολυτεχνείο μπήκε στις επιχειρήσεις του μπαμπά, και γρήγορα παντρεύτηκε τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό Σταύρο, γοητευτικό και γεννημένο καριερίστα. Τα τρία παιδιά που έκαναν Μαρία και Σταύρος και τα 20 χρόνια γάμου έστειλαν τη σχέση τους, τουλάχιστον σεξουαλικό κομμάτι,  στο μηδέν. Στον πάτο του βάλτου. Μάλλον δεν θυμούνται πριν πόσα χρόνια είχαν κάνει έρωτα.
Αθήνα 2004, καλοκαίρι ολυμπιακών αγώνων. Φιλοξενούμενη της Μαρίας -Χριστίνας η άλλοτε κολλητή και πάντα καρδιακή φίλη της, η συνομήλικη Κλαίρη, πατημένα πια τα 41 κι αυτή. Είναι η πρώτη ουσιαστικά επαφή των δύο γυναικών, μετά από δύο δεκαετίες.
Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Μιλάμε για αληθινή ιστορία, που την απλώνουμε με ψεύτικα ονόματα. Η Κλαίρη, η ''Αμερικάνα'' ζητάει από την Μαρία - Χριστίνα, το λέμε κομψά, να ξαπλώσει με τον άνδρα της. Κανένα πρόβλημα για την ''Αθηναία'', η οποία προ πολλού έχει διακόψει κάθε σεξουαλική δραστηριότητα με τον σύζυγό της. Η φάση ξεκίνησε στον πρωϊνό καφέ των δυο φιληνάδων, κάπως έτσι:

- Μωρή, πολύ ωραίος ο άνδρας σου…, λέει η Κλαίρη μ' ένα τόνο ευθυμίας και πονηράδας.

«Σ' ευχαριστώ...».

- Τον γουστάρω, ρε..., ρίχνει μια ακόμα πενιά η μουσαφίρισσα.

«Καλός είναι...» σχολιάζει αδιάφορα η Μαρία-Χριστίνα.

- Θα σε πείραζε να τον «πάρω»...

«Δεν είσαι καλά! Γιατί να με πειράξει, μη χάσω τον γκόμενο; Αν δεν έχω χάσει το λογαριασμό, για τελευταία φορά το κάναμε επί Καραμανλή, του κανονικού, όχι του σημερινού Μπόμπου.

Συναρπαστική η σεξουαλική συνάντηση της ''Αμερικάνας'' με τον σύζυγο της παλιόφιλης. Ξεκίνησε ''αθώα'' με drink σε chic ρεστωράν και κατέληξε στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Το όργιο! Ίσως το πιο ονειρεμένο της Κλαίρης. Το πρωί ο Σταύρος έφυγε στο γραφείο του, η φιλήδονη Κλαίρη σφαίρα να βρει την Μαρία, στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογενείας, επί της Κηφισίας.

Το σώσε. Με το καλήμέρα η Κλαίρη πλακώνει στα μπινελίκια την φίλη της.

- Είσαι ο πρώτος μαλάκας της οικουμένης!...

«Έχεις αποτρελαθεί, τι είναι πάλι αυτό που στην βάρεσε...» απορεί η Μαρία-Χριστίνα .

- Έχεις τέτοιο τεφαρίκι άνδρα, και δεν τον χαίρεσαι! Είσαι ηλίθια με δίπλωμα.

«Σε παρακαλώ μη φωνάζεις, θα μας ακούσουν...».

- Καλά κάνει ο άνθρωπος και ξενοπηδάει, λέω για τον άνδρα σου, μαλακισμένη!

«Με απατάει ο Σταύρος; Έτσι σου είπε;...».

- Δεν χρειαζότανε να μου το πει. Χθες βράδυ, όπως τον γνώρισα στο κρεβάτι, ήταν και γαμώ προπονημένος, εντελώς! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, στα φοράει τα κέρατα, και φταις εσύ!

Το επεισόδιο αυτό άλλαξε αποφασιστικά την Μαρία-Χριστίνα. Και το γάμο της. Η κυρία, αφού έκανε αυστηρή αυτοκριτική, παραδέχθηκε ότι μόνον ως θηλυκή παρουσία δεν κυκλοφορούσε στη συζυγική της ζωή με τον Σταύρο. Η Κλαίρη έφυγε για την Βοστώνη, στα λημέρια της, και ο Σταύρος με την Μαρία-Χριστίνα αναχώρησαν για μεταγαμήλιο μήνα του μέλιτος σε χωριό της νότιας Ιρλανδίας.

 

Διαβαστε ακομα:

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;