ΜΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

 
Ήταν μάλλον απίθανο να μη μπλέξει σε περιπέτειες ο καθηγητής της Ιστορίας Ρίτσαρντ Μάρσαλ, λάτρης αθεράπευτος του ποδόγυρου. Και εραστής πρώτος! Η κλάση. Σ' αυτό θα συμφωνούσαν, ανωνύμως βέβαια, διότι αυτά δεν τα λένε παντρεμένες γυναίκες, αν ρωτούσε κανείς όσες τον γνώρισαν σεξουαλικά. Όλες θα είχαν καλά λόγια να πουν για τον Ρίτσυ, διότι είναι και παιδί πρώτο με τα όλα του.
Η ιστορία του Ρίτσαρντ έγινε πασίγνωστη σε μια μικρή πόλη, όπου εκεί βρέθηκε με δυσμενή μετάθεση, μετά από καταγγελία πατέρα ότι ερωτοτροπούσε με τις δυο του κόρες. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος καθηγητής ήταν αθώος. Η καψούρα του στο σεξ εκδηλώνεται μόνο στις μαμάδες, μάλιστα διακριτικά πάντα. Και αφού η κάθε λεγάμενη δείξει πρώτη την επιθυμία της.
Τι συνέβη όμως; Η μια από τις δυο αδελφές του την είχε πέσει στα ίσα κι αυτός δεν ανταποκρινόταν. Τελικά, οι δυο μαθήτριες έστησαν φανταστικές κατηγορίες σε βάρος του Ρίτσαρντ και τον συκοφάντησαν.
Παίρνει, λοιπόν, μετάθεση ο Ρίτσαρντ και στο νέο σχολείο δέχεται ασφυκτικό φλερτ 17χρονης. Δεν υποκύπτει στον πειρασμό και ζητάει από την ανήλικη μαθήτρια να τον επισκεφθεί η μητέρα της. Στο γραφείο καθηγητών ο Ρίτσαρντ με τον καλύτερο τρόπο μίλησε στην μητέρα για την “ανώριμη” συμπεριφορά της κόρης της, η οποία βέβαια θα χρειαστεί να είναι περισσότερο επιμελής στα μαθήματα κ.λ.π. κ.λ.π. 
Μόνο αδιάφορη δεν ήταν από τη συνάντηση με τον Ρίτσαρντ η ζωντοχήρα μητέρα της μαθήτριας. Σα γυναίκα έμπειρη με πλούσια ερωτική ατζέντα στο παρελθόν- και στερημένη τα τελευταία χρόνια- αντελήφθη την κρυφή γοητεία του καθηγητή και υποψιάστηκε τα προσόντα του. Μετά από τρεις μέρες επικοινώνησε μαζί του, και του ζήτησε να συναντηθούν πάλι...
Επειδή η κυρία μαμά σκέφτηκε πως χρειάζεται να δουν πιο αναλυτικά το... πρόβλημα της κόρης της. Ο κύριος καθηγητής δεν είχε αντίρρηση, η Νο 2 συνάντηση του έγινε και είχε μια ευχάριστη... συνέχεια και για τους δυο.

Αυτό ήταν! Και εγένετο η αρχή μιας νέας ερωτικής σκυταλοδρομίας του Ρίτσαρντ! Η μια μετά την άλλη οι μητέρες μαθητών και μαθητριών, δήθεν γι' αυτό και για εκείνο το λόγο, αποζητούσαν επαφή με τον καθηγητή, ασφαλώς από το μεγάλο... ενδιαφέρον για το παιδί τους. Κάποια στιγμή, όμως, το πράμα στράβωσε και ξέσπασε το σκάνδαλο.

Η ζημιά έγινε από γεροντοκόρη, που είχε ξεχάσει το σεξ εδώ και χρόνια. Ζήτησε από την αδελφή της, που κι εκείνη είχε “γνωρίσει” τον καθηγητή, να την συστήσει στον Ρίτσαρντ.
Αυτός δεν ήθελε να κάνει... υπερωρίες, μάλιστα με μια κακοφτιαγμένη όπως η γεροντοκόρη, κι αυτή σκέφτηκε πως να πάρει την εκδίκηση της. Η άτιμη άρχισε να παρακολουθεί το σπίτι του καθηγητή και φωτογράφιζε όσες μητέρες τον επισκέπτονταν. Έδωσε τις φωτογραφίες σε εφημερίδες κι έγινε το σούσουρο.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Η ΤΖΙΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ!