Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ- ΚΑΙ ΠΟΣΟ- ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Ο άνδρας πρέπει να είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Πολυμεταχειρισμένο το θέμα. Ποιος διαφωνεί ότι η γυναίκα για λόγους βιολογικούς και κοινωνικούς επιβάλλεται να είναι μικρότερης ηλικίας. Συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία. Ανδρών και γυναικών. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όμως. Επιτυχημένες εξαιρέσεις, μάλιστα. Ένα ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο με διαφορά ηλικίας και με νεώτερη την γυναίκα.

Κατ' αρχήν, ποια η αφορμή της κουβέντας. Έρευνα σχετική ανάμεσα σε γυναίκες, δηλαδή αυτές που ρωτήθηκαν ήταν μόνο γυναίκες. Το αποτέλεσμα έκατσε στα 4,5 χρόνια. Ό,τι, δηλαδή, η ιδανική διαφορά ηλικίας στην ομαλή συμβίωση είναι 4,5 χρόνια, με τον σύζυγο βέβαια στην ηλικία να... υπερέχει.

Μη ξοδευτούμε σε λεπτομέρειες, που γεννιούνται προκλητικά από την εν λόγω έρευνα. Π.χ. το 40% των γυναικών κρίνει πως η πιο... βολική διαφορά είναι 3-4 χρόνια, το 30% στα 5-6 χρόνια, το 14% θεωρούν πως μία γυναίκα μόνον για τα λεφτά πάει με μεγαλύτερο, μόλις το 1% εκτιμά πως για να είναι ευτυχισμένος ο γάμος θα πρέπει η γυναίκα να είναι μεγαλύτερη.

 

Τι λέει ο αποδυτηριακιας. Έχω άποψη. Μία και μοναδική. Ξεκάθαρη θέση επί του θέματος που ισχύει το ίδιο για όλους και για όλες! Λοιπόν. Στο τι θέλω στηρίχτηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας, όχι στο τι πρέπει. Εγώ δεν μιλάω προσωπικά. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ο άνδρας από βιολογικής πλευράς, δηλαδή κατασκευαστικής, είναι άνδρας και η γυναίκα είναι γυναίκα, έχουμε και λέμε, λοιπόν.
Ξεκινάς από το σεξ! Οπωσδήποτε. Αυτό λαμβάνεις υπ' όψιν, το σεξ. Από τη συγκεκριμένη και διαφορετική ταυτότητα των δύο φύλων σχετικά με το θέμα σεξ, το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάζει για χρόνια, για δεκαετίες την έγγαμη ή όχι σχέση δυο ατόμων. Λοιπόν.

Ο άνδρας πρέπει να παντρεύεται γυναίκα με τα μισά του χρόνια, συν επτά. Δεν είναι δική μου “θεωρία”. Πρόκειται περί μιας αρχής που έχει την αξία της και την ωφελιμότητα της σε κάθε ζευγάρι από τότε που οι κοινωνίες αστικοποιήθηκαν. Ο άνδρας, λοιπόν, αφού αποφασίσει όχι απλά να παντρευτεί, αλλά να πεθάνει με μια γυναίκα, εκείνη πρέπει να έχει τη μισή του ηλικία συν 7 χρόνια.

 

Είναι π.χ. 30 χρονών ο άνδρας; Θα πάρει γυναίκα 15+7, άρα 22 χρονών. Είναι 42 χρονών ο άντρας; Το ταίρι του να είναι 28, 21 συν 7. Είναι 50 χρονών ο αρσενικός; Το κορίτσι να είναι 25 συν 7, άρα γύρω στα 32.

Τα νούμερα παίζουν. Βεβαίως. Η διαφορά στην ηλικία δεν μπορεί να είναι ίδια, διότι το ζευγάρωμα γίνεται και στα 35 και στα 45 και στα 55, σε διαφορετικές δεκαετίες. Τι, δηλαδή! Αν άνδρας αποφασίσει να παντρευτεί π.χ. στα 60 του, σε πρώτο ή τρίτο γάμο, άσχετο αυτό, να πάρει γυναίκα στα 55; Να την κάνει, τι. Και για πόσα χρόνια ακόμα να την απολαμβάνει σεξουαλικά. Από την άλλη, ο άντρας στα 30 δεν θα ζευγαρώσει με 10χρονη. Τη διαφορά των 15 - 20 χρόνων περίπου, να την έχει αν παντρευτεί στα 50 με 60 του.

Αντιληπτό το “μυστικό” που κρύβει το “Μισό Συν Επτά”. Σε όποια ηλικία αποφασίσει να παντρευτεί ο άντρας να χαίρεται στο κρεβάτι του γυναίκα νεώτερη τουλάχιστον, ώστε να τον ελκύει. Και, κυρίως, μέχρι την ηλικία που ο άνδρας μπορεί να είναι ενεργός σεξουαλικά, η γυναίκα να βγάζει τους χυμούς τέτοιας σεξουαλικής ποιότητας, ώστε να κρατιέται το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Διαβαστε ακομα:

ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ