ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…

 

Χρόνια την ταλαιπωρεί ο καρκίνος και πλέον, πριν τα 50 της χρόνια, γνωρίζει πως πλησίασε το τέλος… Δεν έχει σωτηρία, αύριο, μεθαύριο θα περάσει την πόρτα του θανάτου…

 

Η Μπρέντα του πολύχρονου σήριαλ Beverly Hills. H Αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτυ, η οποία θα γράψει αποχαιρετιστήριες επιστολές και ηχογραφημένα μηνύματα σε κάποιους ανθρώπους, που κάτι σημαίνουν στην προσωπική της ζωή- όπως η ίδια δήλωσε.

 

Όσο περνούν τα χρόνια, ιδιαίτερα όσο λιγοστεύουν τα χρόνια ζωής που του απομένουν, ο άνθρωπος όλο και ζυγίζει τις κουβέντες του. Μετράει και την κάθε λέξη.

 

"Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στην μαμά μου. Θέλω ο σύζυγός μου, ο Κερτ Ισβαριένκο, να ξέρει τι σήμαινε για μένα. Όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Μοιάζει λες να αποσυνδέεσαι, κι εγώ δεν αποσυνδέομαι. Νιώθω ότι είμαι ένα πολύ υγιές άτομο. Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για λίγο ακόμα… ".

 

Η Shannen Doherty είχε ωραία ζωή, έκανε τρεις γάμους, όλοι την θυμούνται από τη σειρά ‘’Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς’’, ο καρκίνος στο μαστό επανήλθε περισσότερο απειλητικός από ποτέ, κι εκείνη έχει προετοιμαστεί για τον αποχαιρετισμό…

Διαβαστε ακομα:

Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΓΙΝΕ 95 ΕΤΩΝ