ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ

 

Έπαιξε σ’ όλο τον κόσμο. Καραξεφτυλίστηκε, δηλαδή, ο άνθρωπος διότι η κοινωνία είναι αμείλικτη και δεν συγχωρεί. Η πασίγνωστη ιστορία διακεκριμένου επιστήμονα και αξιόπιστου δημοσιογράφου- σχολιαστή, ο οποίος έκανε τη μαλακία να μην αποσυνδεθεί σε τηλεδιάσκεψη και να τον παρακολουθεί το σύμπαν όσο… αυνανιζόταν ενώ με άλλη σύνδεση σε πορνό ιστοσελίδα προσπαθούσε να… ολοκληρώσει.

Κατ’ αρχήν ο στο όνομα Τζέφρυ Τούμπιν είναι η προσωπικότητα στον τομέα του. Δικαστικός αναλυτής των ΜΜΕ, κορυφαίος στις ΗΠΑ. Δεν πρόκειται για κάποιο χάλια στο σωρό. Διέπραξε το λάθος- ταπεινωτικό και ηλίθιο, το χαρακτήρισε ο ίδιος- να μη διακόψει τη σύνδεση στο διάλειμμα της τηλεργασίας με θέμα τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, πριν ξεκινήσει τη διαδικασία της σεξουαλικής του αυτοϊκανοποίησης.

Μόνο λεπτομέρεια δεν είναι ότι ο εν λόγω Τζέφρυ Τούμπιν είναι και οικογενειάρχης και 60 χρονών. Εδώ είναι το ζουμί της γελοιοποίησης του. Ότι ο άνθρωπος παρά την ηλικία του έχει τέτοιες ορμές που δεν τον συγκράτησαν να κάνει κάτι που δεν κινδύνευε αν το επαναλάμβανε στο σπίτι του ή σε χώρο της προσωπικής του εργασίας.

Αυτό είναι το… ευχάριστο. Ότι το σεξ ακόμα ζει και μας οδηγεί (έστω σε προσωπικό διασυρμό). Είμαστε στον αιώνα όπου σύμφωνα με τους ειδικούς καταγράφεται αισθητή πτώση ερωτικού και σεξουαλικού ερεθισμού του ενός φύλου στο άλλο. Ελπιδοφόρο, λοιπόν, να υπάρχουν άτομα που λατρεύουν το σεξ, ακόμα και σε μια ξεπέτα, σ’ έναν αυνανισμό. Αυτοί οι Τζέφρυ Τούμπιν θα παραδώσουν τα γονίδια του πρωτόγονου ανθρώπου στις επόμενες γενεές, για να επανέλθει το είδος στα ίσα του.

Διαβαστε ακομα:

Η ΤΡΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΓΙΝΕ… ΘΕΣΜΟΣ