ΝΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BIG BROTHER

 
Τα realities κάνουν ηλίθιους του τηλεθεατές, είπε ένας ηθοποιός. Δεν έχει σημασία το όνομα του, ούτε το επάγγελμα του. Το ίδιο πιθανόν να υποστηρίξει κι ένας υδραυλικός ή γιατρός. Η κουβέντα είναι προκλητική, προκαλεί το σχολιασμό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...
... Είναι αδύνατον να σε ζεστάνει ο κρυμμένος ήλιος. Είναι αδύνατον να σε παγώσει ο ήλιος που δεν τον σκεπάζουν σύννεφα. Είναι αδύνατον αυτός που δεν είναι ο ηλίθιος να ηλιθιοποιηθεί από τις ηλιθιότητες, τις μαλακίες που παίζονται στα ρηάλιτυ. Γιατί; Επειδή είναι αδύνατον ο κανονικός άνθρωπος να κάτσει περισσότερο από τρισήμισυ λεπτά παρακολουθώντας στο κουτί πλάνα από άδειο σώου. Μια εκπομπή χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον.
Ναι, δεν είναι κανονικός άνθρωπος, κι ας δείχνει τέτοιος, όποιος σε τηλεοπτικά σκουπίδια στυλ Big Brother στήνεται στο γυαλί με τις ώρες για να μπανίζει άγνωστους που μπροστά στην κάμερα κάνουν κουτά πράγματα με ύφος σταρ του σινεμά και λένε παρπαδέλες καμαρωτές. (Στη φώτο, από το πωλονικό Big Brother)
Διαφωνώ, λοιπόν. Τα ρηάλιτυ δεν κάνουν ηλίθιους τους τηλεθεατές. Το σωστό είναι ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Δεν είναι μαλάκες ο παραγωγός του κάθε Big Brother και οι υπεύθυνοι του καναλιού να επενδύσουν με στόχο να προσπαθήσουν να αλλάξουν τον θεατή, από νορμάλ και να τον μετατρέψουν σε ηλίθιο. Όχι, αυτό. Το κοινό των ηλιθίων και των αργόσχολων είναι έτοιμο και περιμένει την τηλεοπτική του τροφή. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ''ΕΞΩ'', ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ''ΜΕΣΑ''