ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ GAY

 

Η περίπτωση του Ούγγρου ευρωβουλευτή δεν είναι η μοναδική. Πλούσια η γεωγραφία των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι σ’ όλους τους τόπους και σε κάθε εποχή, όχι απλά κρύβονται, αλλά εμφανίζονται ένθερμοι κατήγοροι. Κι αυτό δεν συμβαίνει διότι, όπως παρατήρησαν ορισμένοι, ο ονόματι Γιόζεφ Σάζερ δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα με την ομοφυλοφιλία του.

Μπαρ στις Βρυξέλλες. Gay party with drugs. Σε υπόγεια αίθουσα του μαγαζιού. Φαντάζεται κανείς το ξεσάλωμα. Όλοι είναι δικοί μας, άρα ποιος να μας παρεξηγήσει; Είμαστε απελευθερωμένοι, τα δίνουμε όλα. Το πράμα, όμως, ξέφυγε και επενέβη η αστυνομία. Μέσα στους συλληφθέντες και ο ευρωβουλευτής.

Ο οποίος ευρωβουλευτής, με φάτσα σοβαρή και αυστηρή, γυαλάκιας και γενειοφόρος, είναι ο και γαμώ μαχόμενος πολιτικός ενάντια των ομοφυλοφίλων. Αν συγκρίνει κανείς αυτά που έλεγε στην χώρα του με τον Αμβρόσιο, της πλάκας είναι ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων. Του Αμβροσίου είναι σήμερα, μεγάλη η χάρη του.

Γιατί, όμως, ήταν πολέμιος πέραν κάθε μέτρου ο ευρωβουλευτής του συντηρητικού και κυβερνώντος κόμματος στην Ουγγαρία; Για ξεκάρφωμα.     

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ