ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ...

 

Γυναικεία παρουσία ευχάριστη στο αρσενικό μάτι. Σικάτη πενηντάρα η κυρία, παιδίατρος, γράφει συνταγούλα για φαρμακάκια σε δυο πιτσιρίκια του δημοτικού που τα έφερε στο ιατρείο της ο παππούς. Αυτός σκέτο μανεκέν για την ηλικία του, πατημένα τα 75.

Όταν η γιατρίνα σηκώνει το βλέμμα, να εξηγήσει τη θεραπεία που προτείνει στα εγγόνια του, συλλαμβάνει τον άνδρα να κοιτάει ήρεμα, αλλά έντονα, τα χέρια της. Αυθόρμητα και αθώα τον ρώτησε;

- Συμβαίνει κάτι; Θέλετε να με ρωτήσετε…

''Όχι... '' την διέκοψε. ''... Δεν έχω να σας ρωτήσω κάτι, μόνο να σας πω ότι είστε γοητευτική… ''.

Η γυναίκα γέμισε τα μάτια της με έκπληξη. Μέσα της γεννήθηκε  ένα τονωτικό στιγμιαίο συναίσθημα που μεμιάς έδιωξε το φορτίο της ημέρας από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις ασθενών.

- Σας ευχαριστώ, κύριε…

''... Γιώργος'' πρόλαβε να της συστηθεί με το μικρό του όνομα. ''Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε το θάρρος μου, ούτε που σκέφτηκα να σας φλερτάρω… ''.

- Μα τι λέτε, καμιά παρεξήγηση… Απεναντίας σας ευχαριστώ, και δεν δειλιάζω να σας εξομολογηθώ, ότι το κομπλιμάν σας έφτιαξε την ημέρα μου. Το είχα ανάγκη, φαίνεται…

Ο άγνωστος άντρας συνεχίζει να την αιφνιδιάζει: ''Κανένας άντρας δεν έχει το δικαίωμα να ζητάει την παρέα γυναίκας την οποία δεν μπορεί να ικανοποιήσει, λόγω προχωρημένης ηλικίας, καταλαβαίνετε… ''. 

Ένα εύκολο και εγκάρδιο χαμόγελο έκανε περισσότερο αισθησιακά τα χείλη της. Παντρεμένη με δυο κόρες φοιτήτριες η γιατρίνα δεν κρύβει την ευχαρίστηση της με την επίσκεψη του άντρα.  

Την αποχαιρέτησε με μια ατάκα που μάλλον την παρέλυσε, την αιφνιδίασε ακόμα περισσότερο: ''Θαρρώ πως για καιρό θα σας έχω στο νου μου, κυρία μου... ''.

- Μια στιγμή… , τον σταμάτησε στην πόρτα. 
Μόλις μια στιγμή ενώθηκαν οι ματιές τους, και πλέον κρύβουν σκέψεις που δεν υπήρχαν και στους δυο, μόλις πριν ένα λεπτό.  
- Θα ήταν χαρά μου αν ξανασυναντιόμασταν… , είπε αποφασιστικά η γυναίκα.

Κανόνισαν να βρεθούν στον ίδιο χώρο, στο ιατρείο της, μετά από δυο μέρες. Όταν η γιατρός θα έχει ολοκληρώσει όλα τα ραντεβού. Ναι, ο άνδρας ήταν ανίκανος να ανταποκριθεί σεξουαλικά. Τα χάδια του, όμως, και η πολύ ερωτική του αγκαλιά έκαναν την γιατρίνα να θυμηθεί ότι παραμένει εν δυνάμει θηλυκό με επιθυμίες και ανάγκες. Τις οποίες ικανοποίησε ο 75άρης με τα δάκτυλα του πιανίστα στο αιδοίο της.

Διαβαστε ακομα:

ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;