ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ COVID-19!

 
Γελάει με κάποιους Έλληνες. Υποψιάζομαι ότι το διασκεδάζει κανονικά ο τσόγλανος. Ψέματα! Δεν το υποψιάζομαι, είμαι σίγουρος, όπως με βλέπεις και σε βλέπω, κι αν εσύ δεν με βλέπεις, εσύ δεν φεύγεις από τα μάτια μου. 
Για τον κορονοίό λέω. Είναι κακός, στριφνός και μπαμπέσης. Κακώς το ρίχνω στην πλάκα, όταν τον αποκαλώ χαϊδευτικά ''τσόγλανο'' και ''μπαγάσα''. Πρόκειται για σκληρό εχθρό και πανούργο. Μόνο έτσι χρειάζεται να τον αντιμετωπίζει κανείς αν θέλει πραγματικά να τον αποφύγει. Να μη γίνει ένα ακόμα νούμερο στο λογαριασμό του.
Και πού ΄σαι ακόμα! Αυτά που σαλιαρίζουν εγώ τα ακούω βερεσέ. Ότι θα την κουμαντάρουν τη δουλειά με το νέο λοκντάουν. Το αντίθετο θα προκύψει. Το λογικό θα επικρατήσει. Αφού συνεχίστηκαν οι μαζώξεις, αφού κάποιος κόσμος συνεχίζει να συμπεριφέρεται γράφοντας τα περιοριστικά μέτρα, το πράμα θα χειροτερέψει.
Μόνος του ο κορονοϊός δεν φεύγει από την μέση. Όσο του δίνουν γήπεδο, τόσο προκαλεί νέα θύματα. Και μ' αυτά που έγιναν Χριστούγεννα και παραμονή πρωτοχρονιάς, περίμενε που θα πάει η βελόνα.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ