ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ

 

Στη ρουλέτα κρύβεται όλο το νόημα της ζωής. Τα μεγαλύτερα μυαλά που γέννησε η γη τα τελευταία 3.500 χρόνια έψαξαν να βρουν το μυστικό της ανθρώπινης δημιουργίας. Μυστήρια και απρόσιτα πράγματα δεν σταμάτησαν να ταλαιπωρούν τον άνθρωπο με συνέπεια να φτιάχνει θρησκείες και δόγματα, μάλλον να αποδέχεται αυτά τα αλλόκοτα και δυσνόητα, με σκοπό να βρει... αλήθειες αιώνιες. Ματαιότης. Απαντήσεις στα ερωτήματα από καταβολής δημιουργίας ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να εισπράξει από την... ρουλέτα.

Διαβάζεις αποδυτηριάκια και ετοιμάσου να ακούσεις αυτό που δεν θα διαβάσεις σε κανένα Αριστοτέλη και Ηράκλειτο, Ντοστογιέφσκη και Σαιξπήρο. Ρουλέτα, ηδονή λαχταριστή, μεγαλύτερη και σπουδαιότερη από το σεξ. 

Το σεξ μειονεκτεί μπροστά στο σκάνδαλο, στο όργιο της ρουλέτας. Άντε να κρατήσει δέκα λεπτά η σωματική ικανοποίηση, η σεξουαλική. Άντε μισή ώρα, αν το τραβήξει μέχρι τρία τέταρτα, επειδή ο παίκτης είναι μάστορας κι έπεσε στην περίπτωση, σε μαστόρισσα συμπαίκτρια. Επειδή κλήρωσε το απόλυτα ταιριαστό δίδυμο. Και πόσες φορές οι ιδανικοί εραστές να επαναλάβουν την εκστατική τους σεξουαλική δράση στα σεντόνια;

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στο μέτρο τους. Στις δυνατότητες του. Το σεξ, λόγω περιορισμένης διάρκειας, επιεικώς χαρακτηρίζεται απλά ένας αυνανισμός αν συγκριθεί με την ατέλειωτη και μακράς διάρκειας απογείωση που γνωρίζει ο παίκτης στην επαφή με την ρουλέτα, με την οποία πανεύκολα ξεπερνάει τα όρια της καταστροφής και τη διαχωριστική γραμμή του θανάτου.

Καμία συνουσία και καμία άλλη σαρκική ή πνευματική έξαψη δεν στέλνει το άτομο, δεν το εξοστρακίζει από την καθημερινότητα του, όπως η ρουλέτα, τούτο το πιο γλυκόπικρο ναρκωτικό. Όσοι έχουν γνωρίσει την πόρνη ρουλέτα, πέφτουν στα δίχτυα της, γίνονται θύματα της, και νοιώθουν συναισθήματα που δεν τα υποψιαζόντουσαν καν.

(Κάποιες αράδες από κείμενο του αποδυτηριάκια στο περιοδικό ΜΑΧ, τον Ιούλιο του 1995)

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ