ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 Ο... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

 

Παίρνεις μέτρα γιατί χρειάζεται να πολεμήσεις το κακό. Αν, όμως, παίρνεις μέτρα και κάποιος κόσμος τα γράφει έτσι ή αλλοιώς, τότε είναι σα να μην παίρνεις μέτρα.

Κανονικό κοροϊδιλήκι είναι να αποφασίζονται μέτρα τα οποία από κάποιους δεν τηρούνται. Και δεν τηρούνται διότι… έτσι. Διότι δεν γουστάρει τα μέτρα, τον περιορισμό. Διότι διαφωνεί για την αναγκαιότητα τους. Διότι κάνει την αντίσταση του στο κράτος, στην κυβέρνηση. Διότι δεν θέλει να μοιάζει με τα πρόβατα τους συμπολίτες που πειθαρχούν. Διότι δεν γουστάρει να γίνει συνεργός στα σχέδια εκείνων οι οποίοι με τον κορονοϊό στοχεύουν να μεταλλάξουν το ανθρώπινο είδος. 

Δεν βγάζεις άκρη με τον αντιρρησία. Και είναι μαλακία σκέτη να κάνεις διάλογο μαζί του. Από τη μια, δηλαδή, είναι η λογική και από την άλλη ο ''έτσι''. Ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός είναι ύποπτος. Ε, είσαι μαλάκας να προσπαθήσεις να τον πείσεις ότι δεν είναι ύποπτος. Ότι ποτέ κανένα εμβόλιο δεν ήταν ύποπτο. Και κανένα φάρμακο, γενικώς.

Με τα φάρμακα και τα εμβόλια ο άνθρωπος κατάφερε να ζει περισσότερα χρόνια. Ότι κι άλλα εμβόλια γίνονται για άλλους λόγους, γιατί αυτό να είναι φονικό, καταστροφικό;

Γιατί δεν λέμε το άλλο. Μόνο το εμβόλιο είναι επικίνδυνο; Όχι, βέβαια. Ότι αγοράζουμε από το σουπερμάρκετ πακεταρισμένο, μέσα και τα ποτά, είναι ύποπτα. Το λες και είσαι ο αντιστασιακός. Ο επαναστάτης.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΟΣ ΜΙΚΡΟ... , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ