ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ;

 

Το βλέπουμε μπροστά μας. Κάποιος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση κάνει αντεπίθεση και με τον δικηγόρο του θέλει να βγει από πάνω. Ας γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους μας ότι δεν έχει δίκαιο. Ότι όσα του καταλογίζουν τα θύματα του είναι αλήθεια. Αυτός, ο θύτης, προειδοποιεί πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι κατήγοροι του, σημερινοί κι αυριανοί.

Έχει βάση η θέση αυτουνού που κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση. Θα πάει στο δικαστήριο και θα πει στον δικαστή ''Ζητάω προστασία, με έχουν διασύρει''. Και ο δικαστής θα τον... ''δικαιώσει''. Θα τιμωρήσει αυτές κι αυτούς που τον έβγαλαν στο πεζοδρόμιο. Που τον ''διέσυραν'' δημοσίως. Εκτός κι αν αποδείξουν αυτά που του καταλογίζουν. Εκτός κι αν εμφανιστούν στο δικαστήριο μάρτυρες οι οποίοι ήταν παρόντες στο ρεσιτάλ της σεξουαλικής του χυδαιότητας.

- Κύριε πρόεδρε, απευθύνομαι σε δικαστή, όχι σε μπακάλη. Η κυρία τάδε και η άλλη κυρία δείνα λένε ότι προσπάθησα να τις βιάσω. Να με τιμωρήσετε σκληρά, κύριε πρόεδρε, αν οι κυρίες σας δώσουν αποδείξεις για πράγματα που όπως λένε συνέβησαν πριν 20 και 30 χρόνια. Αν κάποιος περίμενε την ευκαιρία να μου την φέρει, και ζητώ συγγνώμην για το λεκτικό μου ύφος, κύριε πρόεδρε, αυτή είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Χαρτζηλικώνει μια-δυο κυρίες οι οποίες βγαίνουν στα κανάλια και λένε κακοήθειες σε βάρος μου.

Τι θα κάνει ο δικαστής; Υποχρεωμένος είναι να εφαρμόσει το νόμο. Κανένας νόμος δεν προβλέπει τιμωρία του ενόχου άνευ αποδείξεως. Από την άλλη, και ο εγκληματίας ''δικαιώνεται'' όταν στραφεί ενάντια στον ''υβριστή'' του

Στη φώτο μια ομάδα από διασημότητες του Χόλυγουντ που με τις καταγγελίες τους τελειώσαν, εξόντωσαν τον Νο 1 κινηματογραφικό παραγωγό, τον Χάρβεϋ Ουαϊνστάιν. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΔΡΕΣ