''ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ'', ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ

 
Η μια είναι η Τζάκυ, του Κένεντυ και του Ωνάση. Η άλλη, η λιγότερο γνωστή, όχι και λιγότερο σκύλα, είναι η, κατά τέσσερα χρόνια μικρότερη αδελφή της, Λη. Η οποία Λη, από το Καρολίν, ενώ είναι παντρεμένη στον πρώτο της γάμο, έχει γκόμενο τον Τζων Κένεντυ πριν αυτός παντρευτεί την Τζάκυ, από το Ζαγκλίν. Η Λη πρώτη έβαλε στο σημάδι τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίον κέρδισε η Τζάκυ μετά τη δολοφονία του Κένεντυ κι όταν ο Έλληνας κροίσος ήταν σε σχέση με την Μαρία Κάλας.

Οι αδελφές Μπουβιέ (φώτο), καμιά σχέση με τις δυο Αδελφές Τατά, το επιθεωρησιακό σκετς στην Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζηδάκι που τραγούδησε στο θέατρο η Μάρω Κοντού, αρχές της δεκαετίας ’60. Για την Τζάκυ (1929-94) και την Λη (1933-2019) η μια ήταν ο εφιάλτης της άλλης. Ο ζηλόφθονος ανταγωνισμός. Η τοξική κόντρα. Έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα σε βιβλία, σε άρθρα, ασφαλώς όχι όλα… Αρκεί να σημειώσει κανείς ότι η Τζάκυ στη διαθήκη της δεν άφησε ούτε χαρτί τουαλέτας στην αδελφή της.

Ο Τζακ Μπουβιέ παντρεύτηκε την Τζάνετ, μια γυναίκα η απόλυτη εξήγηση για τη συμπεριφορά των δυο κοριτσιών της, που μεγάλωσαν σαν αληθινές πριγκήπισσες, αλλά πήραν ''μαθήματα'' αριστοκρατίας παλαιάς κοπής στην αδίστακτη εκδοχή της. Φοβερή κυρία αυτή η μάνα της Τζάκυ και της Λη! Χώρισε τον άνδρα της, ξαναπαντρεύτηκε και δεν ήθελε πολλά με την μικρή, την Καρολίν, γιατί έμοιαζε φυσιογνωμικά του πατέρα της.

Η Τζάκυ πριν παντρευτεί τον Ωνάση, όσο ήταν σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, είχε πηδηχτεί και με τους άλλους δυο αδελφούς Κένεντυ, τον Μπομπ και τον Τεντ, επίσης πολιτικοί. Η Λη Ράτζβιλ είχε μανία με τους gay, έκανε παρέα με διάσημους ομοφυλόφιλους, ακόμα και σεξ, όπως με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, και στα 65 της ένα ακόμα γάμο με τον χορογράφο Χέρμπερτ Ρος. Πέθανε σα σήμερα 15 Φεβρουαρίου, το 2019. Είχε πει τη μεγάλη κουβέντα που τα έλεγε όλα: ''Με την Τζάκυ θα είμαστε πάντα αδελφές, κάποτε υπήρξαμε φίλες… ''.

Διαβαστε ακομα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑ ''ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ'', ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ