Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ

 

Με πιάνει το κόκκινο στο δρόμο και μου την πέφτει με το ματσούκι όρθιο στα χέρια ο άπλυτος μετανάστης. Να καθαρίσει το τζάμι του αυτοκινήτου. Είμαι φασίστας και ρατσιστής και παλιάνθρωπος του κερατά που δεν κάνω κέφι να έχω ούτε καλημέρα με άγνωστο; Ο οποίος άγνωστος φουκαράς είναι πεινασμένος, χαπακωμένος, δεν έχει μια, και με βλέπει σένιο και ωραίο μέσα σε αμάξι γαμάτο. Γιατί να μην παρεκτραπεί, να πει ''Αυτή δεν είναι ζωή, Μωάμεθ, εγώ στη λεχριτοσύνη κι ο άλλος στο γκημπαριλήκι του''.

Δεν τον ξέρω τον άγνωστο στα φανάρια, που μένει, αν μένει σε σπίτι, αν αποπατεί στο δρόμο, αν κοιμάται σε κρεβάτι, τέλος πάντων τι σόι είναι η καθημερινότητα του. Αν το πρωί μαζεύει μισάευρα καθαρίζοντας νταηλήκι καθαρά ή όχι Ι.Χ. και το βράδυ απειλεί γερόντια να τους αρπάξει μέσα στο σπίτι τους το κομπόπεμα.

Η ηθοποιός κυρία Κοραλία Καράντη είπε ότι bullying δέχεται και από κάποιον Πακιστανό στα φανάρια. Η κυρία Φιλαρέτη Κομνηνού, ηθοποιός κι αυτή, ενοχλήθηκε τόσο πολύ, μα τόσο πολύ με την κουβέντα της άλλης κυρίας, και είπε την ατάκα της δεκαετίας:

- Εμένα γαληνεύει η ψυχή μου κάθε φορά που καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές.

Ψάξε βρες τι προβλήματα, υπαρξιακά, ψυχολογικά, ή άλλης φύσεως ταλανίζουν την κυρία Φιλαρέτη, για να αισθάνεται υπέροχα και μαγευτικά, όταν ο Μπαγκλαντές της χαρίζει την ελεημοσύνη να της καθαρίσει τη ψυχή, όχι μόνο τα τζάμια.

Έχουμε πρόβλημα. Χτυπάει στο πρόσωπο η απίθανη κόντρα ανάμεσα στις δυο μεγαλοκοπέλλες. Τα ΜΜΕ, που δεν εκφράζουν τη μια ή την άλλη, αλλά όλους μας, παρουσίασαν το… θέμα ως εξής: ''Η Κομνηνού άδειασε την Καραντή'' ή ''την έβαλε στη θέση της''.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΝΟΥΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ…