ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ ΑNEBΗΚΕ Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ SHOW ΛΙΓΝΑΔΗ

 

Ένας νέος παίκτης μπήκε στο έργο. Ο παικταράς Αλέξης Κούγιας, και από τα αποδυτήρια κιόλας, πριν καλά καλά πατήσει στο γήπεδο έδειξε την κλάση του. Τα πράγματα δεν είναι έτσι, είναι αλλοιώς είπε ο δικηγόρος και έχει δίκαιο. Εκατό τα εκατό δίκαιο.

Επειδή το δίκαιο δεν το αποφασίζουν όσοι κατηγορούν και όσοι σχολιάζουν με τα πιο βαρειά λογια τον Λιγνάδη, αλλά το δικαστήριο. Αυτό είπε ο Κούγιας και το διατύπωσε από την πλευρά του υπερασπιστή του συλληφθέντος καλλιτέχνη με τον καλύτερο τρόπο.

Άξιο να επισημανθεί στο σενάριο που τρέχει. Στο αληθινό σενάριο με την προβλεπτή εξέλιξη. Από τη μια άτομα επώνυμα του θεάτρου χαρακτηρίζουν παιδεραστή και τέρας τον Λιγνάδη και από την άλλη ο ίδιος υποστηρίζει- έπεισε και τον Κούγια- ότι είναι αθώος. Από τη μια έχεις να κάνεις με δράκο κανονικό, με διεστραμμένο άνθρωπο, αν λάβεις υπ΄ όψιν όσα καταμαρτυρούν στον Λιγνάδη και από την άλλη αυτός ούτε συγγνώμην ζητάει, ούτε ότι υπερβάλουν τα θύματα του.

Στο έργο νταηλήκι παίζουν και τα νούμερα. Οι κομπάρσοι που βρήκαν την ευκαιρία να παραμερίσουν στη σκηνή τους πρωταγωνιστές και να πουν τις δικές τους ατάκες. Ότι φταίει η… Μενδώνη. Φοβερά πράγματα. Οι καραγκιόζηδες της δημόσιας ζωής την έπεσαν σε ένα πολύ σοβαρό και διαχρονικό κοινωνικό πρόβλημα και καθημερινά προσπαθούν να το μετατρέψουν σε show στα μέτρα τους για να τσουρνέψουν κομματικό όφελος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ;