Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ

 

Περί παιδοφιλίας. Παιδεραστίας. Στη σέντρα το οξύ κοινωνικό πρόβλημα με την υπόθεση Λιγνάδη. Όπως και να το λες, παιδοφιλία ή παιδεραστία, κρύβεις την αλήθεια του πράγματος. Ότι πρόκειται περί ανωμαλίας. Καταστροφής. Τραυματίζεις ο δράστης τη ψυχή του παιδιού σε ηλικία τρυφερή, όχι έτοιμη να διαχειριστεί το κακό που προκαλείται και στο σώμα του. Και σύμφωνα με τις έρευνες ο ανήλικος ή η ανήλικη το πνίγει μέσα του, άλλο δράμα αυτό και διαρκείας για χρόνια, για δεκαετίες, διότι ο ένοχος έχει καταφέρει να βάλει στο παιχνίδι, να κάνει συνένοχο και το παιδί.

Ένα από τα πέντε παιδιά στις άγουρες ηλικίες πέφτει θύμα στη σεξουαλική εκμετάλλευση. Παλιό και αιώνιο το αμάρτημα. Και φυσικό… , να το πούμε κι αυτό, αν θέλουμε να κολυμπήσουμε στα βαθειά νερά. Φυσικό, αλλά καταδικαστέο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Φυσικό, διότι και η σάρκα των ανήλικων παιδιών δίνει μυρουδιές σεξουαλικές σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας επί πέντε και επί δέκα. Μια εξάχρονη π.χ. να πυροδοτεί σεξουαλικά εξηντάχρονο. Ένας δεκάχρονο τον πενηντάχρονο.

Είναι άνθρωπος, όμως. Διαθέτει σκέψη, άρα αυτοσυγκρατείται. Αντιλαμβάνεται πως αν απλώσει χέρι διαπράττει έγκλημα. Αν, από την άλλη, είναι ανώμαλος, σεξουαλικά ανεξέλεγκτος, τότε να δηλωθεί αρμοδίως ώστε να βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Κι αν η επιστήμη αδυνατεί να τον θεραπεύσει, ένα από τα δυο:

Ή θα φυλάκιστεί σ’ όλη του τη ζωή ή – με τη σύμφωνη γνώμη του- θα ευνουχιστεί.

Έτσι συμβαίνει στις βόρειες χώρες. Είναι άρρωστος. Δεν κρατιέται. Ε, αφού είναι επικίνδυνος, τον αφήνουμε ελεύθερο χωρίς όρχεις. Χωρίς ο ανδρισμός του να απειλεί την κοινωνία.

Το σεξ είναι δύναμη. Δυναμίτης. Ηφαίστειο. Κάποιες φορές σαρώνει εμπόδια, αγνοεί όρια, δεν υπολογίζει ηλικίες, συγγένειες, αξιοπρέπεια. Αδιαφορεί για τις συνέπειες, όποιες κι αν είναι αυτές.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ