ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΖΩΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

 

Το αρσενικό ζώο χυμάει στο θηλυκό να το κουτουπώσει. Σεξουαλική βία λέγε το εσύ ο πολιτισμένος άνθρωπος, που ενεργείς με λογική και ευαισθησία. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι το ζώο ορμάει από ένστικτο. Δεν έρχεται σε επαφή με το θηλυκό με τη σκέψη να φτιάξει οικογένεια, να γεννήσει παιδιά. Και αναζητά το σεξουαλικό ζευγάρωμα, στην ώρα που αποφασίζει η φύση του, όχι η προσωπική του βούληση, με το οποιοδήποτε θηλυκό, διότι γι’ αυτό το λόγο υπάρχει. Να διαιωνίσει το είδος του.

Αυτή είναι το απόλυτο καθήκον του ζώου. Να πολλαπλασιάζεται. Και το κάνει με το σεξ. Χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι με το σεξ έρχονται οι απόγονοι. Ζώο είναι, και ζώο το θέλει η φύση. Να μην αποκτήσει ποτέ την ικανότητα να σταθεί όρθιο στο σώμα του, να μη μιλάει, να μη διαβάζει. Να μην έχει χέρια, να είναι αδύνατον να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, όπως ο άνθρωπος την παλάμη του.

Προς τι η κουβέντα; Ένα ζευγάρι στην Αγγλία παντρεύτηκε και δεν γνώριζαν ότι για να κάνουν παιδιά χρειαζόταν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή. Είναι δυνατόν να συμβαίνει στην εποχή μας; Το πιο απίθανο συμβαίνει στο ανθρώπινο είδος. Μόνο στα ζώα δεν παίζει το απίθανο, το απίστευτο, το παράλογο.

Παντρεύτηκαν, λοιπόν, άνδρας και γυναίκα, πέρασαν κάμποσα χρόνια και ουδέν σημάδι ότι έρχεται παιδί. Τελικά, μια νοσοκόμα τους άνοιξε τα μάτια. Ότι τα παιδιά γεννιούνται εδώ και εκατομμύρια χρόνια μόνο μ’ ένα τρόπο.

Ποιο είναι το απίθανο; Όχι, βέβαια, ότι δεν γνώριζαν πως για να αποκτήσουν παιδί έπρεπε να συνουσιαστούν. Το απίθανο είναι πως κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι και δεν πλησίαζαν ο ένας τον άλλον. Εντάξει, άνθρωποι είναι ο άνδρας και η γυναίκα. Αυτοί οι συγκεκριμένοι δυο ούτε από το στάδιο του ζώου δεν πέρασαν. Να πηδιόνται έστω κι αν δεν γνώριζαν ότι έτσι θα γινόντουσαν γονείς.   

 Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ