ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ

 

Πήραν μέτρα ειδικά για τον Λιγνάδη, μετά την απόφαση να τον φυλακώσουν. Να τον χώσουν μόνο του σε κελί, και επέλεξαν την Τρίπολη (φώτο), διότι λέγεται πως είναι από τις... ήσυχες φυλακές. Παραμύθια. Στην Τρίπολη αυτοκτόνησε ο κατηγορηθείς παιδεραστής Δουρής, διότι δεν άντεχε το ξύλο της αρκούδας από συγκρατουμένους του.

Βιαστής κατά συρροή και σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Πώς, λοιπόν, να γλυτώσει με τέτοιο κατηγορητήριο μέσα σε φυλακή; Θα φτιάξουν, λέει, ειδικό χώρο για τον Λιγνάδη, όσο χρειαστεί να παραμείνει προφυλακιστέος.

Δύσκολο. Άτομα με κατηγορίες στην πλάτη σαν κι αυτές σε βάρος του Λιγνάδη, δεν την βγάζουν καθαρή στη φυλακή. Δυστυχώς. Μεταξύ μας, το κορόϊδο κάνουν παράγοντες των σωφρονιστικών καταστημάτων. Γιατί δεν θέλουν να πάνε κόντρα, να μη ''σεβαστούν'' την παραδοσιακή ηθική των υπόδικων. Αποδεκτοί οι ληστές, οι δολοφόνοι, οι κάθε είδους κομπιναδόροι, όμως όχι όσοι ασελγούν σε ανήλικους.
Ο Λιγνάδης δεν έχει καταδικαστεί ο άνθρωπος. Και δηλώνει αθώος. Ότι είναι ψέματα όλα αυτά που του χρεώνουν με ανήλικους υποψήφιους ηθοποιούς και προσφυγόπουλα. Το ότι η δικαιοσύνη τον μάντρωσε, φτάνει και περισσεύει για να γίνει στόχος, σάκος του μποξ, μέσα στη φυλακή.
Διαβαστε ακομα:

ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ...