Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕI, ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕI... ''ΓΚΟΛ''!

 

Μανιώδης ποδοσφαιρόφιλος ο σύζυγος. Με τίποτα στον κόσμο να χάσει παιχνίδι της ομάδας του. Ο κόσμος να χαλάσει αυτός θα κάτσει μπροστά στην τηλεόραση. Κι όσο παίζεται η μπάλα, ο άρρωστος οπαδός δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο. Δεν παίρνει πρέφα τι γίνεται δίπλα του.

Ο ποδοσφαιρόφιλος σύζυγος κάλεσε τον κολλητό του να παρακολουθήσουν παρέα το κρίσιμο ματς. ''Μπα, δεν γουστάρω… '' αρνήθηκε ο άλλος. Ο σύζυγος επέμενε. ''Ρε, δεν μ’ ενδιαφέρει το τόπι, το ξέρεις… ''. Τελικά για να μην του χαλάσει το χατήρι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ο φίλος, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο εραστής της γυναίκας. Πίσω από την πλάτη του συζύγου, γυναίκα και κολλητός γκομενίζουν συχνά πυκνά. Τέτοια κερατιάτικα, κανονικά και… τυχαία συμβαίνουν και στους καλύτερους φίλους.

Αρχίζει το ματς. Στο κέντρο του μεγάλου καναπέ ο σύζυγος, αριστερά του ο φίλος του. Περίεργο! Η 35χρονη κυρία σύζυγος κόπιασε να δει κι αυτή τον αγώνα. Δεν το είχε ξανακάνει. Και δεν κάθισε δίπλα στον σύζυγο, αλλά πήρε μια καρέκλα και πήρε θέση ακριβώς πίσω από τον καναπέ.

''Έλα κάτσε δίπλα μου, ρε, Λίτσα, έχει χώρο… '' προτείνει στην σύζυγο χωρίς να κρύψει την έκπληξη του για την απόφαση της να δει κι αυτή ποδόσφαιρο, που τόσο αντιπαθεί. ''Καλά είμαι εδώ, άλλωστε θα σηκώνομαι γιατί κάτι ετοιμάζω στην κουζίνα… '' τον παραμυθιάζει εκείνη.

Μάπα είναι το παιχνίδι, ο φίλος βαριέται, απλώνει το δεξί χέρι στην πλάτη του καναπέ. Αυτό, λες, περίμενε η σύζυγος. Βουτάει την παλάμη του επισκέπτη και τη χώνει στα απόκρυφα της. Καμιά ανησυχία ο άνδρας που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην τηλεόραση, παρ' ό,τι το ματς είναι ξενέρωτο.

''Ναι… '', ''Ναι…'' μουρμουρίζει ηδονικά η σύζυγος επικροτώντας το χάιδεμα στο αιδοίο της με τα δάχτυλα του εραστή της. Ο σύζυγος, πάντα συγκεντρωμένος στην εικόνα, μονολογεί  ''Λίτσα, είσαι άσχετη, που το βλέπεις να ψήνεται το γκολ;'' Η γυναίκα δεν του δίνει σημασία. ''Κι άλλο… , και άλλο… '' λέει σε μια ευχάριστη παραζάλη στην αναμονή να την φτάσει στον οργασμό.

''Καλά, μαλάκας είσαι, ρε, Λίτσα! Η ομάδα δεν έχει σκοράρει κι εσύ θέλεις κι άλλο γκολ;... Της απαντά ζοχαδιασμένος ο σύζυγος από τη μέτρια απόδοση της ομάδας του.  

Διαβαστε ακομα:

Η ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ