ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

 

Ο εφιάλτης, ο μέγας εφιάλτης για τον άντρα μπροστά στη γυμνή γυναίκα η οποία περιμένει να ικανοποιηθεί είναι όταν αυτός αδυνατεί. Κάπως έτσι το είπε ο Λεωνίδας ο Ρώσος. Ένας είναι ο Λέων της Ρωσίας, ο Τολστόι (1828-1910). Η κουβέντα για την πολυσυζητημενη ιστορία της πρόωρης εκσπερμάτισης. Της αδυναμίας του άντρα να έχει διάρκεια και να τελειώνει πολύ πριν αρχίσει να πάρει μπροστά η γυναίκα, η οποία στη διαδικασία της συνουσίας παίζει με άλλο τέμπο. Άλλους ρυθμούς.

Δεν είναι σεξολόγος και ανδρολόγος ο Λεό, ειδικότητες που έσκασαν μύτη μετά τον πόλεμο, όταν βγήκαν στη σέντρα και έξω από τις κρεβατοκάμαρες τα προβλήματα τα σχετικά με το σεξ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο ο κορυφαίος Ρώσος συγγραφέας. Με τα γραπτά του, τα μυθιστορήματα του, Πόλεμος και Ειρήνη, Άννα Καρένινα και σία, ζωγραφίζει τα βάθη και τα ερέβη της αιώνιας ανθρώπινης ψυχής. Συγγραφέας καλός δεν είναι αυτός που γράφει καλά, αλλά με την κάμερα του κινηματογραφεί το μέσα του ανθρρώπου.

Επόμενο η γυναίκα, η ανώνυμη γυναίκα, η μέση γυναίκα να λέει Το ίδιο είναι και δεν έχει κανένα νόημα είτε ξαπλώσω, είτε δεν πάω με άντρα, αν αυτός με μουσκέψει σε ενάμισυ λεπτό. Τελειώσει λες και είναι ο κόκορας στο κοτέτσι μου.

Πρόωρος άντρας. Πρόβλημα. Εφιάλτης είπε ο Τολστόι. Γι’ αυτό υπάρχουν σύζυγοι που με ψευτοδικαιολογίες αποφεύγουν οι φουκαράδες να το κάνουν με την γυναίκα τους. Επειδή θα εκσπερματίσουν στο τσάκα τσάκα.

Συμβαίνει σε άνδρες που έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και με γυναίκα που γουστάρουν. Όχι μόνο με την κυρία την σίγουρη, με την οποία κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί και την έχουν βαρεθεί. Η γυναίκα, άλλωστε, δεν φταίει, δεν είναι εκείνη που προκαλεί το γρήγορο άδειασμα από το αντρικό σωληνάκι.

Έχουν απορυθμιστεί τα καλώδια στην περιοχή. Αυτή είναι η αιτία της διαταραχής. Με συνέπεια ο σχετικός μηχανισμός να ενεργοποιείται πρόωρα. Και τρελαίνεται ο πάσχων αν ακούσει τους ειδικούς ή άλλους κομπογιανίτες, που λέει ο καθένας το δικό του. Ότι το πρόβλημα επηρεάζεται από λόγους οργασμικούς, ψυχολογικούς, άγχος κλπ.. από τον αυνανισμό κλπ.

Διαβαστε ακομα:

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕI, ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕI... ''ΓΚΟΛ''!