Η ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΠΑΚΙ

 

Γέννησε η αδελφή της γυναίκας του γιου του γιου της βασίλισσας. Είδηση! Αυτό τα λέει όλα. Ότι κάποια πράγματα δεν χάνουν τίποτα όσο κι αν ξεφτυλίζονται. Παραμένουν αξίες διαχρονικές και δεν καταλαβαίνουν όσα σκάνδαλα τους χρεώνονται. Παράδειγμα η βασιλική αυλή της Αγγλίας. Αμέτρητα τα πρωτοσέλιδα για αταξίες και αμαρτίες, σεξουαλικές ή οικονομικές για πρόσωπα πολύ κοντά στην Ελισάβετ. Κανένα πρόβλημα! Δεν τρέχει κάστανο.

Δεν αλλάζει ο κομουνιστής επειδή κατηγορείται με τα βαρύτερα εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας ο κομουνισμός. Ούτε διότι κομουνιστές στην ανατολική Ευρώπη οδήγησαν τις χώρες τους στην καταστροφή. Δεν χάνει τη πίστη του ο χριστιανός επειδή ο πατριάρχης ή άλλος αρχιεπίσκοπος ήταν προδότης, σεξουαλικά ανώμαλος, δραχμοφονιάς.

Παρωχημένος ο θεσμός της μοναρχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άνευ ουσίας και εξουσίας. Ρόλο έχει μόνο διακοσμητικό. Ο κόσμος, όμως, ενδιαφέρεται και γι’ αυτό έγινε πρωτοσέλιδο το γεγονός της γέννησης παιδιού που έχει σήμερα την 17η σειρά στη διαδοχή του θρόνου. Αυτός είναι ο κόσμος στους αιώνες. Μαλάκας γεννήθηκε, μαλάκας πορεύεται.

Η Πίπα, λοιπόν, από το Φίλιπα, αδελφή της Καίητ Μίντλετον, συζύγου του Ουίλιαμ, του εγγονού της Ελισάβετ, γέννησε δεύτερο παιδί. Και λοιπόν;

Ρωτάει ''και λοιπόν'' ο άσχετος! Που δεν αντιλαμβάνεται γιατί – ΓΙΑΤΙ;- τα μέσα περιέγραψαν χαρτί και καλαμάρι τι φορούσαν οι γονείς του νεογέννητου (φώτο), ποιοι ήταν οι καλεσμένοι στη δεξίωση, ποιος κοιτούσε ποιον και με τι σκέψη, αν επηρεάστηκαν από τη συνέντευξη της Μέγκαν- μια είναι η Μέγκαν κλπ κλπ.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ, Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ... ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!