ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ

 

Με την εμφάνιση του έχει καμιά σημασία ο ανδρισμός στον άνδρα- μη λησμονούμε ότι παίζει και ο… πονηρός ανδρισμός στην γυναίκα. Να το διατυπώσουμε χοντρά; Ο ανδρισμός στα μάτια των γυναικών, επηρεάζεται, μειώνεται π.χ. από την καράφλα του άνδρα ή το μπόι του. Αν του έχουν κάτσει ζάρες στο μέτωπο ή στα μάγουλα.

Στο 99% αυξήθηκαν στις ΗΠΑ το 2020 οι αισθητικές μικροεπεμβάσεις κι όχι μόνο στο πρόσωπο. Γιατί αυτός ο χαμός! Και στην Αγγλία κατά 70%. Εδώ μιλάμε για το φαινόμενο. Ποια είναι η εξήγηση; Υπάρχει απάντηση.

Φταίει η… τηλεδιάσκεψη. Το γεγονός ότι σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων υποχρεώθηκε να καταφύγει στη συνεργασία με το γραφείο από το σπίτι τους. Να βλέπουν και να τους βλέπουν μέσω κάμερας και του ιντερνέτ. Ε, στην πόρνη την οθόνη και το πρόσωπο φαίνεται πιο χοντρό απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα, και κάνουν μπαμ οι μικροαδυναμίες οι φατσικές.

Έτσι, λοιπόν, λες και έπεσε σύνθημα και άνδρες για να φαίνονται πιο σένιοι την έκαναν στον πλαστικό. Η μεγάλη πλειοψηφία διόρθωσε γωνίες στη μούρη με ενέσιμα ''γεμίσματα'' προκειμένου να κρυφτούν ρυτίδες.

Άντε και έγιναν πιο μπάνικοι. Πως, όμως, να εκμεταλλευτούν την πλαστική ομορφιά τους σε καιρούς πανδημίας, δηλαδή κοινωνικής απομόνωσης, και σεξουαλικής στέρησης;

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΠΑΚΙ