ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ… ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

 
Άτομα τέσσερα στο τραπέζι δυο ζευγαριών που γνωρίστηκαν μόλις προ ολίγων μηνών. Ο 50χρονος Δημήτρης σηκώνει το ποτήρι του ούζου και αστειευόμενος λέει στον συνομίληκο του Αναστάση:

- Τρως καλά, Τάσο... , δεν παίζεται η γυναίκα σου σα μαγείρισσα. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσο καλά τρως σ’... άλλους τομείς, ας πούμε στο σεξ, αλλά από φαγητό θα ήταν ντροπή να έχεις παράπονα από την Ευλαμπία σου.

Μπήκε στην κουβέντα η 40χρονη Ευλαμπία: ''Σ’ ευχαριστώ, Δημήτρη, για τον καλό σου λόγο, αλλά κι εσύ θα πρέπει να είσαι περήφανος για τη μαγειρική της γυναίκα σου, η Στέλλα είναι ανώτερη από μένα σε κάποια φαγητά''.

Κάποια στιγμή, όταν έμειναν οι δυο τους σε μια γωνιά, η Ευλαμπία με περιπαικτικό ύφος και πονηρό χαμόγελο, αλλά αθώα (;), λέει  στον Δημήτρη: ''Ρώτησες τον άντρα μου, αν μετράω στο σεξ το ίδιο όσο και στην κουζίνα… Να σου πω εγώ, λοιπόν. Έχω τον καλύτερο σύντροφο, και δεν με νοιάζει καθόλου που δεν είναι και εραστής υψηλών αποδόσεων… ''. Και τσαχπίνικα απομακρύνεται από κοντά του, συμπληρώνοντας την ατάκα της: ''Ικανοποίησα την περιέργεια σου;''.

Μετά από λίγες μέρες η Στέλλα έφυγε για τέσσερις μέρες στην Ολλανδία. Ο Δημήτρης σήκωσε το τηλέφωνο να μιλήσει με την Ευλαμπία: 
 
- Επιμένω ότι είσαι σεφ πέντε αστέρων, και σκέφτηκα, αν δεν σου κάνει κόπο να ΄ρθεις σπίτι μου να μου μαγειρέψεις που είμαι μόνος.

Ποτέ άλλοτε η Ευλαμπία δεν βγήκε από το σπίτι φροντίζοντας τόσο πολύ και την πιο τελευταία λεπτομέρεια στην εμφάνιση της, αλλά και ποια εσώρουχα τονίζουν περισσότερο τη θηλυκότητα της. Έκπληξη! Ούτε καν πρόλαβε να πλησιάσει στην κουζίνα, άντρας και η επισκέπτρια του, μετά από λίγα λεπτά το σαλόνι έκαναν κρεβατοκάμαρα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ