ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΒΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ... ΣΑΠΦΩ

 
Στα χρόνια μας όλα επιτρέπονται. Αν όχι αυτό ακριβώς, οπωσδήποτε στην εποχή που συμβαίνουν νόμιμα και φανερά πολύ πιο τολμηρά και... προχωρημένα πράγματα σε σύγκριση με το παρελθόν. Να το παραδεχθούμε, ότι ειδικά την τελευταία 30ετία στο θέμα σεξ ο άνθρωπος έχει ξεσαλώσει. Κι όταν λέω ο άνθρωπος εννοώ ο διάσημος, ο σταρ, ο επώνυμος.
Ακόμα κι αν συμφωνήσουμε ότι στον περασμένο αιώνα ή δυο και δέκα αιώνες πριν, γινόντουσαν όσα σήμερα, είναι βέβαιο πως όλα τα ακραία συνέβαιναν στα κρυφά. Σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, δεν υπάρχει δισταγμός να παραδεχθεί μια π.χ. ηθοποιός πως είναι λεσβία, πως έχει πάει με γυναίκα, αλλά δεν είναι τζίβα, ούτε bisexual.
Ειδικά μια όμορφη γυναίκα είναι πολύ πιθανό, γιατί όχι και... φυσιολογικό, να αισθανθεί σεξουαλική έλξη για άλλη γυναίκα, αν κι αυτή είναι ελκυστική. Γυναίκα γοητευτική, όταν η ίδια έχει εμπιστοσύνη στην εμφάνιση της, μόνον απίθανο να μην επιθυμήσει άλλη. Να μην παίξει η φαντασίωση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα επιδιώξει να κρυφοφλερτάρει με την άλλη κυρία. Ούτε θα είναι στο περίμενε πότε, κι αν τελικά προκύψει κάτι, ανάμεσα σε δύο γυναίκες οι οποίες δεν είναι λεσβίες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε πολύ υψηλό ποσοστό γυναίκες straight, δηλαδή ετεροφυλόφιλες, αρέσκονται να παρακολουθούν λεσβιακό σε πορνό. Γιατί; Επιβεβαιώνεται στις ίδιες ότι κι άλλες γυναίκες έχουν την ίδια επιθυμία. Βλέπουν σεξ γυναίκας με γυναίκα και - προσωπική μου εξήγηση- απενοχοποιήσουν τον εαυτό τους, αν τελικά κι εκείνες... ενδώσουν. αν αφεθούν σε σεξουαλική επαφή με γυναίκα. 

Η σκέψη να πειραματιστεί σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες γυροφέρνει πάντα στο μυαλό μιας δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, παντρεμένης κι όχι. Κι όσο το σκέφτεται, όλο και δικαιολογεί τον εαυτό της πριν τελικά αποφασίσει να,,, μην σταθεί αρνητική, αν πέσει στην περίπτωση.

Η Κάμερον Ντιαζ, καραμπινάτη straight, ξεκάθαρα παραδέχθηκε ότι τρίφτηκε με γυναίκα. Είπε: “Ακόμα κι αν με ερεθίζει σεξουαλικά κάποια, δεν σημαίνει ότι θέλω να έχω σχέση, να είμαι ερωτευμένη με γυναίκα. Έχω πάει με γυναίκα αλλά δεν είμαι λεσβία''. 
Και μια και δυο και τρεις φορές έχει ομολογήσει τις λεσβιακές της activities η Αντζελίνα Τζολί, και τότε που ήταν ζευγάρι με τον εκτός ορίων Μπίλυ Μπομπ Θόρτον κι όταν παντρεύτηκε το λεβεντόπαιδο Μπράντ Πητ: “Έχω κάνει έρωτα και με γυναίκες. Βρίσκω ότι οι γυναίκες είναι σέξυ, έχω κοιμηθεί με αρκετές. Νομίζω ότι αν θέλεις να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, ειδικά αν εσύ η ίδια είσαι αληθινή γυναίκα, τότε ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις”.

Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ''ΚΙ ΑΛΛΟ''