ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟ... ΧΑΠΑΚΙ

 

Πείστηκε από την κολλητή η σαραντάρα Ρούλα να βγει ραντεβού με τον Φάνη, ο οποίος την πολυγουστάρει. Και για να αισθάνεται σιγουριά η Ρούλα κατάπιε ένα χαπάκι από το γυναικείο βιάγκρα. Φοβερά πράγματα. Ο άνθρωπος έχει πάρει την κατηφόρα, χωρίς χειρόφρενο.

Πρώτα έσκασε μύτη το χάπι για τους άνδρες. Κατανοητό. Να το πάρει εκείνος που λόγω προχωρημένης ηλικίας θέλει να είναι έτοιμος, πανέτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Το viagra ή άλλης μάρκας βότανο βοηθάει να αιματωθεί το όργανο του, να γίνει στυλιάρι σκέτο. Το χάπι για τις γυναίκες τι δουλειά να κάνει;

Μοντάρανε τη δουλειά στα εργαστήρια και ρίξανε στην αγορά από το 2015 το χάπι που αυτό απευθύνεται στις γυναίκες. Ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η παράσταση να το καταπίνουν οι κυρίες και για ένα δίωρο περίπου η ερωτική τους διάθεση θα κτυπάει limit-up.

Το κατάντημα. Αυτό αξίζει να πεις για το ανθρώπινο γένος. Κατάντημα. Ο θεούλης έπλασε την Εύα με κάψες, να ορμάει στον Αδάμ και να τα κάνουν όλα, πίσω από τις καλαμιές αλλά και μέσα στην πριβέ πισίνα της Εδέμ. Όχι να χρειαστεί να παραγγείλει ένα κουτί χάπια από το φαρμακείο της γειτονιάς η κυρία για να της έρθει η όρεξη.

Τι είναι αυτά, ρε. Να, όμως, που πλέον ο άνθρωπος κάνει δουλειά με χάπια. Και κουμπιά. Όχι μόνο στο σεξ, όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Ψηφιακά. Δίνουμε εντολές στα γκάτζετ με μια κίνηση των δακτύλων.

«Με τρελαίνεις…» της λέει. «Σε βλέπω και λοιώνω, σε θέλω τώρα…» λέει πάνω στα ώπα του ο άντρας. Και εκείνη, πριν ακόμα παραδοθεί, ζητάει μια... διακοπή ολιγόλεπτη. «Μια στιγμή, πρώτα να πάρω το χάπι μου…».

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΟ