ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

 

Τι άλλο θα ακούσουμε. Το στοματικό σεξ χαρίζει ψυχική υγεία στις γυναίκες. Φοβερά πράγματα. Τι άλλο θα μάθουμε σε τούτη τη ζωή. Από επιστήμονες, από ειδικούς, όχι τίποτα παραμύθηδες και κομπογιαννίτες. Ο άντρας, λοιπόν, έχει κάθε δικαιολογία να ψήσει την σύντροφό του, να την πείσει, εάν εκείνη διστάζει να βάλει το πέος στο στόμα της. Πράγματι, για κάποιες γυναίκες το στοματικό σεξ είναι εκτός της προσωπικής τους σεξουαλικής κουλτούρας, είναι ταμπού. Με την ευκαιρία. Η λέξη ταμπού είναι πολυνησιακή και σημαίνει σχεδόν θρησκευτική απαγόρευση σε κάτι.

Πως θα το πάρουν εκείνες οι κυρίες οι οποίες αποκλείουν χωρίς συζήτηση το στοματικό, όπως και το πρωκτικό σεξ; Θα σταθμίσουν τον προσωπικό κώδικα ''ηθικής'' από τη μια και από την άλλη τα οφέλη του στοματικού. Πέραν της απόλαυσης που χαρίζει το βύζαγμα του ανδρικού μορίου, όσες το αποφεύγουν, ρισκάρουν την πιθανότητα να πέσουν σε... κατάθλιψη. Σύμφωνα με έρευνα του κρατικού νοσοκομείου της Νέας Υόρκης είναι δεδομένη η πέρα για πέρα θετική επίδραση στις γυναίκες όταν αρμέγουν το όργανο του συντρόφου.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερο εξελίσσεται σε... μόδα η κατάθλιψη. Κι έρχεται το συμπέρασμα, με τη βούλα της επιστήμης, ότι είναι αντικαταθλιπτικό το γυναικείο τρομπάρισμα με το στόμα. Οι κύριοι που ξημεροβραδιάζονται στα εργαστήρια βρήκαν πως το σπέρμα περιέχει ουσίες που βαράνε κατ' ευθείαν στον εγκέφαλο της γυναίκας και τον επηρεάζουν θετικά. Με μια άλλη κουβέντα, φτιάχνουν τη διάθεση της. Την οπλίζουν ψυχικά.
Απαραίτητα τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα σ' όποιον πέφτει στις βαρειές μελαγχολίες. Επενεργούν σ' εκείνες τις συγκεκριμένες ουσίες του εγκεφάλου οι οποίες προκαλούν θλίψη, στεναχώρια, ανησυχία, πανικό, τέτοια πράγματα. Η τελευτάια διαπίστωση, επί του πιεστηρίου, είναι ότι το ανδρικό σπέρμα είναι αντικαταθλιπτικό! Εκτός όλων των άλλων περιέχει την ορμόνη της αγάπης, την ωκυτοκίνη.

Άρα! Ας μη διστάζουν οι κυρίες και να θηλάζουν το πουλάκι του δικού τους. Μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΙ... ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ