ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.Μ.Μ.

 

Πεθαίνει κόσμος από τον κορονοϊό. Αυτή είναι η αλήθεια. Όχι οι ανοησίες που κυκλοφορούν και ξεκίνησαν από τότε που το ρημάδι το μικρόβιο έδειξε πόσο θανατερό είναι. Κόλλησες; Ε, αν άρπαξες την χλαπάτσα, αυτή σε σκοτώνει μέσα σου. Σε καταπίνει ζωντανό. Ο σωστός άνθρωπος φυλάγεται, λοιπόν. Δεν λέει γιατί να φορέσω μάσκα, γιατί να κλειστώ σπίτι, γιατί να εμβολιαστώ, γιατί να μην πάω σε πάρτυ στην πλατεία.

Ρε, πλάκα κάνουμε; Κανένας δεν κάνει πλάκα. Μαλάκας είναι ο άνθρωπος, όχι πλακατζής. Από τότε που ήρθε στον κόσμο, εδώ και πέντε δισεκατομμύρια χρόνια, τον δέρνει η μαλακία. Αυτό είναι το σοβαρό και υπεύθυνο σχόλιο για τη συμπεριφορά του Μ.Μ.Μ. Του Μαζικού Μέσου Μαλάκα εδώ και αιώνες. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο αιώνιος άνθρωπος το δείχνει με τις πράξεις του.

Για να βγει στην αγορά ένα εμβόλιο περνάει από την κρισάρα δεκάδων επιστημόνων. Διαφωνεί ο μαλάκας. Δεν το κάνω, λέει. Δικαίωμα μου, να μην το κάνω.

Δεν φταίει ο… κορονοϊός για την πανδημία. Δεν είναι υπαίτιος ο κορονοϊός γιατί γεμίζουν τα νοσοκομεία. Γιατί πεθαίνει κοσμάκης. Γιατί ζημιώνεται η οικονομία. Ο μαλάκας φταίει. Που δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Που παραβιάζει νταηλήκι τα μέτρα για να εμποδιστεί η μόλυνση.

Διαβαστε ακομα:

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ