Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ

 
Συμφωνούν πολλοί πως δεν νοείται σεξ στο αμίλητο. Πως δεν γίνεται δουλειά μονάχα με το κούνημα, το πήγαινε-έλα των γοφών. Και πέραν από τα απαραίτητα φιλιά και χάδια, στο παιχνίδι μέσα είναι και τα λόγια. Τα γλυκόλογα. Κι όχι μόνο τα κυριλατα, αλλά και τα βρωμόλογα του άντρα ιδιαίτερα. Ανάβουν τα αίματα στην περίπτωση, όταν εκείνος βάζει στο στόμα λέξεις τολμηρές, πρόστυχες.

Υπάρχουν, βέβαια, γυναίκες που δεν θέλουν με τίποτα τις φράσεις τις πεζοδρομιακές. Ακόμα κι αν ειπωθούν με στόχο όχι να βρίσει ο άντρας, αλλά με το δικό του τρόπο να υμνήσει τα προσόντα και τις επιδόσεις τη ερωμένης.

Οι σεξολόγοι και οι σχετικοί ειδικοί επιστήμονες μελέτησαν το θέμα κι όλοι συμφωνούν, ότι στο κρεβάτι είναι επιτρεπτή η χρήση και απαγορευμένων εκφράσεων. Από τον άνδρα, γιατί όχι και από την γυναίκα! Καλά, πολύ καλά τα γλυκά, τα τρυφερά λόγια, τα ολότελα ρομαντικά, αλλά σε κάποια ζευγάρια απαραίτητα είναι και τα εντελώς εκτός σαβουάρ βιβρ, εκείνα που τα λες απρεπή, ανάγωγα. 

Γουστάρει να τα ακούσει η κυρία; Στις καυτές τους στιγμές τα ρίχνει ο άντρας, και άμα λάχει με όσο τον παίρνει λεξιλόγιο πρόστυχο. Επειδή οι κακιές λέξεις, οι άσεμνες, αυτές που ακούγονται μόνο σε πορνεία, σε κάποιες ερωμένες λειτουργούν ως σεξουαλικό ντόπινγκ. Από την άλλη, υπάρχουν άνδρες που φτιάχνονται όταν η σύντροφος τους, απελευθερωμένη και δίχως… λογοκρισία εκφράζει τον πόθο και την ικανοποίηση της. Με τέτοια φρασεολογία θα σόκαρε έναν άλλον άνδρα και επιτόπου θα χαρακτήριζε την ερωτική του σύντροφο σαν πόρνη του πιο φτηνού μπουρδέλου.

Αφροδισιακό, λοιπόν, το βρωμόστομα, σε κάποιους πολύ πιο δυνατό σε σύγκριση με την αισθησιακή καθωσπρέπει και ψιθυριστή ερωτολόγα φωνή του ενός στο αυτί του άλλου. Δεν ισχύει σ’ όλους, όμως. Μια γυναίκα χωρίς προηγούμενη… σχετική εμπειρία, το πιθανότερο να κομπλάρει όταν λίγο πριν τον οργασμό, τον ακούσει να την αποκαλεί π.χ. «αλήτρα μου», «Λολίτα μου», «πουτανόσογο», «ξετσίπωτη», «πουτανομάγκαλο», για να περιοριστούμε σε κάποια «αθώα» σε στιγμές υψηλής θερμικής έκστασης.


Άντρας άκουσε τη βρώμικη κουβέντα από κοπέλλα κι έπαθε. Μαρμάρωσε. Ήταν μόλις λίγο πριν φτάσει στο αμήν, κι εκεί στην αποκορύφωση, αισθάνθηκε σκέτος ηλίθιος. Ήταν η έκπληξη της ζωής του, να του τύχει γυναίκα με βρωμόστομα. Στη σχετική έρευνα δήλωσε πως ένοιωσε προσβεβλημένος, ντροπιασμένος και σα να τον έσπρωξε κανείς στο κενό.


''Σεξουαλική έκφραση'' χαρακτηρίζεται η επιθυμία ανταλλαγής απαγορευμένων λέξεων. Και δείχνει την ανάγκη του ατόμου να εκδηλώσει την επιθυμία να έρθει πιο κοντά στο ταίρι του. Η γυναίκα που ψοφάει για το βρωμόστομα, ψυχολογικά είναι πιο κοντά στον επιβήτορα.

 

Ποιος άνδρας το ρισκάρει; Να της πει ''Ναι…, ναι…, έτσι σε θέλω, μια τσούλα, για πάρτη μου μόνο...''. Άλλες θα αισθανθούν ντροπιασμένες, και θα ξενερώσουν. Δεν αποκλείεται γυναίκα όταν την αποκαλούν ''βρώμα'', ''τσουλί'', να νοιώσει εκείνη τη στιγμή ότι ο άνδρας μπροστά της είναι ένας ξένος, και σκέπτεται να την κακοποιήσει.

 

Κάποιες γυναίκες το βρήκαν γελοίο, έβαλαν τα γέλια. Δεν τρόμαξαν, αλλά και δεν ξετρελάθηκαν όταν άκουσαν τον άλλον να ξερνάει σεξιστικές ακρότητες. Το θεώρησαν βλακώδες, ανόητο.

 

Από την άλλη, σε πολλούς δεν κάθεται καλά το σεξ με… σιωπή. Γεννάει ερωτήματα, παραπέμπει σε ύποπτες συμπεριφορές, που κρύβουν ποιος ξέρει τι. Ασφάλεια προκαλεί σε ορισμένους όταν ο άλλος, η άλλη βγάζει μουγκρητά και αναστεναγμούς στην πράξη επάνω, όμως όχι και βρωμόλογα.


Παίζει ρόλο και η μαστοριά του άντρα ή της γυναίκας στην ανάγκη τους να ανταλλάξουν προστυχόλογα στην διάρκεια της συνεύρεσης. Να «τα λέει», αλλά με τρόπο που να μη θίγει την, τον σύντροφό. Και παράλληλα να τον, την προσκαλεί να ακολουθήσει την απαγορευμένη λεκτική ανταλλαγή. Επειδή και το πιο απρεπές είναι κομμάτι εκείνου του παιχνιδιού όταν μπλέκονται δύο κορμιά γυμνά.

Διαβαστε ακομα:

ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ