Η ΕΥΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ

 
Μια κουβέντα της λες, και επιτόπου η 20χρονη είναι διαθέσιμη. Σε χρόνο μηδέν, για όπου την πας και όπως την γέννησε η μάνα της. Μην πεις, όμως, ότι έριξες την γκόμενα με τη γοητεία σου, εκείνη ήθελε να πέσει. Κι αν δεν ήσουν εσύ, θα ήταν κάποιος άλλος ο ''τυχερός''. Όπως πριν από σένα, το ίδιο εύκολα την είχε «κατακτήσει» άλλος, κι αμέσως μετά από σένα σειρά θα πάρει άλλος. 
Σε πρώτη σκέψη είναι το πουτανάκι. Και χωρίς δεύτερη σκέψη τη βγάζουν ανώμαλη; Όχι κανονική, σίγουρα βαρεμένη με κάποια διαστροφή. Μήπως, όμως, συμβαίνει κάτι άλλο στην κοπέλλα και γι' αυτό δεν το 'χει σε τίποτα να ανοίγει τα πόδια. Μήπως ειδικοί λόγοι την σπρώχνουν να συμπεριφέρεται έτσι ξετσίπωτα. Μια ξεδιάντροπη ερωτομανής(;), το απόλυτο άλλο άκρο της παγερομούνας, της πρωτόβγαλτης.
Η κατηγορία του εν λόγω θηλυκού δεν ψάχνεται για μόνιμη σχέση. Δεν ενδιαφέρεται να ζευγαρώσει. Ίσως γι' αυτό είναι... χαλαρή και, παρεξηγημένα, δίνει την εντύπωση της σεξουλιάρας. Ενός κοριτσιού πουτανόσογο σκέτο. Ένα πουτανόπραμα. Που δεν ψάχνεται για την καλή μεταγραφή. Να στεριώσει σε κάποιον. Κι αν δεν κολλήσει μ' έναν να προσπαθήσει μετά να τακιμιάσει μ' άλλον.
Δεν αποκλείεται το θηλυκό άτομο με την έντονη ερωτική(;) ατζέντα να πάσχει από μοναξιά! Από κάτι άλλο που της γεννούν ανασφάλειες. Η απουσία επιθυμίας για σοβαρό δεσμό να οφείλεται στο φόβο της ότι θα πέσει στο κενό. Ότι θα γνωρίσει τον πόνο. Επειδή δεν πιστεύει στον εαυτό της, ότι είναι ικανή να διαχειριστεί κανονική σχέση, να κρατήσει άντρα  και έχει τη σιγουριά πως ο χωρισμός θα της προκαλέσει δυστυχία. 

Αυτά τα ολίγα για το ένα από τα 2-3 κλασικά πορτραίτα της εύκολης γκόμενας.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ