ΣΤΗΝ ''ΚΑΚΙΑ'' ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ

 

Είσαι πια πανέτοιμος ταύρος να ορμήσεις, ό,τι χρειαζόταν το έκανες σαν καλό μαθητούδι, δεν περιμένεις κάτι άλλο. Ήδη το κορίτσι έχει φτιαχτεί από τα χάδια και τα φιλιά, και τα γλυκόλογα τα ψιθυριστά. Αμάν! Πρόβλημα. Το πρόβλημα. Δεν ξεκουμπώνει το σουτιέν. Αμάν! Αναποδιά. Η αναποδιά, βρήκε τη στιγμή.

Λέμε υποθετικά ότι η στραβή έκατσε διότι μπλόκαρε το σουτιέν. Ίσως παίξουν κι άλλα απρόοπτα στην εν λόγω φάση, πριν ανοίξει τα πέπλα της η σκηνή. Πιθανόν να μη βγαίνουν από τα αυτιά της τα περίεργα και μεγάλα σκουλαρίκια που δυσκολεύουν την κατάλληλη στάση στη συνουσία. Ίσως να σε φρενάρει η συσκευασία του προφυλακτικού, να μην ανοίγει το κερατιάτικο πριν το φορέσεις. Κάτι άλλο αναπάντεχο να προκύψει και να απειλεί να σε αποδιοργανώσει. Να σε βγάλει εκτός ρυθμού. Να προκαλέσει νευρικότητα, αμηχανία.Τι κάνεις;

Μην περιμένεις να σου πει κανείς πώς να αντιδράσεις στο όποιο μπέρδεμα. Τι κάνεις, λοιπόν; Ό,τι σε φωτίσουν οι θεοί. Αυτή είναι η σωστή κουβέντα. Δικό σου είναι το πρόβλημα, εσύ έχεις τη μπάλα στα πόδια, δική σου και η σκέψη για το πώς θα αντιμετωπίσεις την ''κακιά'' στιγμή. Κάνε, λοιπόν,το κουμάντο σου, όπως νομίζεις! Όχι σα ψάρακας που θα προσπαθήσει να μπαλώσει το μη αναμενόμενο, σύμφωνα με τις... κατάλληλες υποδείξεις των δήθεν ειδικών δεξιά κι αριστερά.

Φθάνει πια αυτή η πατέντα. Αυτό κάνουμε για τούτο, εκείνο για το άλλο. Προχωράς μόνος σου στη ζωή σου, ρε. Στο σεξ και οπουδήποτε. Μαθαίνεις μόνος σου. Έτσι θα γίνεις παικταράς και στο κρεβάτι, και σ' όλα. Έτσι βελτιώνεσαι ο ίδιος ως εραστής, σύζυγος, πατέρας, επαγγελματίας κλπ. Αγνοείς τις... κατάλληλες υποδείξεις των ειδικών, τα παπαγαλάκια που πουλάνε μούρη στα ψευτοπεριοδικά.
Επιτέλους! Σταματείστε να την ψάχνετε με όσους το παίζουν ξερόλες. Αυτό να συνιστάται σε τούτη την περίπτωση, εκείνο στην άλλη περίπτωση. Όχι, ρε! Τις αποφάσεις στη ζωή σου, όχι μόνο σε μια αναποδιά στο σεξ, θα τις παίρνεις χωρίς να περιμένεις οδηγίες και συμβουλές απ’ άλλους. 

Προέκυψε το εκτός προγράμματος στη διαδικασία της σεξουαλικής διαδρομής; Ψυχραιμία, κατ’ αρχήν. Κανένας πανικός. Κανένα ξενέρωμα, μάλιστα αν η συμπαίκτρια είναι κλάσεως. Το πιθανότερο η κυρία να αντιμετωπίσει την κατάσταση με κατανόηση, ίσως και με χιούμορ. Με την απαιτούμενη στην περίπτωση διακριτικότητα.

Έσο ψύχραιμος, λοιπόν! Αυτό είναι το μυστικό. Να αντιδράς με φυσικότητα.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ