ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

 

Παρά την… αισιοδοξία των μμε, που από την πρώτη στιγμή θεωρούσαν σχεδόν σίγουρη τη σύλληψη των καθαρμάτων της φρίκης στα Γλυκά Νερά, τα πράγματα πλέον φαίνονται σκούρα. Δεν φέγγει φως στην εξιχνίαση του εγκλήματος, του πνιγμού της 20χρονης Καρολάιν. Μια ιστορία που η έρευνα της γεννάει συνεχώς το ένα ερωτηματικό μετά το άλλο, αλλά όλα χωρίς απάντηση. Χωρίς εξήγηση.

Τα μμε επιμένουν ότι η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει. Τι να πουν, όταν κάτι πρέπει να πουν, διότι το εν λόγω αποτρόπαιο έγκλημα πουλάει, και δεν έχουν τίποτα επί της ουσίας καινούργιο να ρεπορταζάρουν.

Να, τι ακριβώς συμβαίνει: Το πιάνουν από την αρχή οι αστυνομικοί, ξανά από την αρχή, ξανά μανά από την αρχή και άκρη δεν βρίσκουν. Στην πορεία των ερευνών, συγκεκριμένα μετά από ανάκριση κάποιων ποινικών, κάτι μυρίζουν, τα ξαναβάζουν όλα κάτω με βάση το νέο ''στοιχείο'', αλλά πάλι κολλάνε στη συνέχεια. Αδιέξοδο αληθινό.

Ένα κάρο εικασίες μπαίνουν στο κάδρο, αλλά τελικά δεν οδηγούν πουθενά. Γιατί οι κουκουλοφόροι δεν πήραν μαζί τους το κινητό του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν. Γιατί έκαναν μπούκα σε οικία νεαρού ζεύγους, που δεν συνηθίζεται, αφού πιθανότατα να βρουν αντίσταση, κάπου να στραβώσει το πράμα. Χρήματα στην άκρη, όχι στην τράπεζα, κρατάνε μόνο οι πολύ ηλικιωμένοι. Γιατί να σκοτώσουν, αφού την άφησαν ημίγυμνη την 20χρονη δίπλα στο μωρό της. Γιατί δεν υπάρχει ούτε υποψία πλάνου να έχει συλληφθεί από τις κάμερες της μεζονέτας. 
Όλες οι λογικές απαντήσεις στο ένα και το άλλο ''Γιατί'' δεν έχουν λογική. Μαστόρια στη βρωμοδουλειά οι άφαντοι εγκληματίες.
Διαβαστε ακομα:

ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕ ΜΩΡΑ