ΠΥΧΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ… ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

 

Δεν άκουσα κανέναν να το πει. Δεν το διάβασα πουθενά. Ντραπήκανε να το πουν με την ευκαιρία του συμβόλαιου θανάτου ενός πρώην πυγμάχου. Ότι το συγκεκριμένο άθλημα είναι εκείνο που κυρίως τροφοδοτεί με μεταγραφές τον κόσμο της παρανομίας. Και η πάλη, βέβαια. Η πάλη που υπάρχει στο πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων από την αρχαιότητα.

Γενικά, τα αθλήματα μάχης. Τα δυναμικά αθλήματα, αναγνωρισμένα κι όχι. Ο αθλητής τους θα βρει… εργασία στον υπόκοσμο. Ή θα του κτυπήσουν την πόρτα ή κάποιος συναθλητής μπλεγμένος ήδη σε βρωμοδουλειές θα τον προτείνει στη συμμορία.

Φαινόμενο παγκόσμιο. Μποξερ, παλαιστές, αρσιβαρίστες, οι άλλοι των πολεμικών τεχνών στελεχώνουν ομάδες κρούσης και κάνουν καριέρα με δραστηριότητες εγκληματικές. Πρώτα μιλάει το σώμα στην απειλή, στον εκβιασμό, στην προειδοποίηση, στην τρομοκρατία και μετά έρχεται το όπλο. Το πιστόλι. Το καλάσνικωφ.

ΣΠρώτα ξεκινάνε στα χαρτζηλήκια. Στη συνέχεια αν ο πρώην αθλητής, η σημερινή ντουλάπα σε σωματική κατασκευή, προσαρμοστεί στο πνεύμα της οργάνωσης, δείξει… σεβασμό στην ιεραρχία της συμμορίας, θα εξελιχθεί από έκτακτο υπάλληλο σε μόνιμο. Και αν επιδείξει ικανότητες να δράσει μόνος του σε αποστολές κρίσιμες και ρισκαδόρικες, τότε ο λεβέντης θα γίνει φίρμα. Και το στάνταρ είναι ότι κάποια στιγμή θα σημάνει η ώρα του. Θα φάει το κεφάλι του, δηλαδή. Από άλλη συμμορία θα τον στείλουν άψαλτο, διότι άρχισε να θίγει κονόμες και αρπαχτές άλλων μαφιόζων.
Διαβαστε ακομα:

BODYGUARD ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ... ΝΥΧΤΑΣ