ΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΧΗΡΑΣ

 
“Θα μου στρίψει, ρε Τασούλα, αν δεν σε πάρω...” της είπε πρώτη φορά στα αστεία ο γείτονας ο Τέλης. Μετά από 3-4 ημέρες την τράκαρε πάλι στο σουπερμάρκετ κι αυτή τη φορά της μπήκε πάλι στα αστεία αλλά και στα... σοβαρά. “Τι γυναικάρα είσαι, ρε Τασούλα... Με πιστεύεις πως δεν θέλω να σε συναντώ, μη σε βλέπω μπροστά μου, γιατί υποφέρω που δεν κάνουμε τίποτα εγώ κι εσύ...”.

- Έλα! Το παρακάνεις, κύριε Τέλη. Ξεχνάς ότι μιλάς σε παντρεμένη γυναίκα. Σε παρακαλώ!

 

Μπουκιά και συγχώριο η σαραντάρα Τασούλα. Δυναμίτης. Από μακριά κάνει μπαμ. Ορατές και διεγερτικές στο μάτι κάθε αρσενικού οι καμπύλες στο σφιχτοδεμένο κορμί της, με μια σεξουαλικότητα επιθετική. Ο Τέλης, όχι περισσότερο από 45 χρονών, δεν σταμάτησε να την πολιορκεί, απροκάλυπτα πλέον, μουρντάρικα, και να της ζητάει να βρεθούν στο πονηρό. Ποντάριζε ο άνδρας και στην υποψία του ότι η γειτόνισσα είχε ανάγκη το σεξ, επειδή ήταν αρκετά νεώτερη, μέσα στο νερό μια εικοσαετία διαφορά από τον άνδρα της, τον κύριο Αλκιβιάδη.

 

Πέρασε ένας χρόνος. Η γυναίκα έκοψε και την καλημέρα με τον Τέλη. Της παράγινε ενοχλητικός. Θρασύτατος. Με κουβέντες ολότελα σκανδαλιστικές. Να του είχε δώσει δικαίωμα, να τον δικαιολογούσε.Και ο Τέλης όταν πια κατάλαβε ότι δεν χαμπαριάζε από φλερτ η Τασούλα, μάλιστα τον αντιμετώπιζε ψυχρά, σχεδόν εχθρικά, κι αυτός αποστασιοποιήθηκε. Της έκοψε και την καλημέρα.

Μετά από οκτώ μήνες ο κύριος Αλκιβιάδης πήγε στον άλλον κόσμο, κτυπημένος από την επάρατο. Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες και η Τασούλα, χήρα πια, άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον Τέλη! Σα να μην είχε προηγηθεί η περίοδος ψυχρότητας, στα όρια της περιφρόνησης από πλευράς της γυναίκας προς τον γείτονά. Και μια μέρα η κυρία Τασούλα με χαμόγελο στα χείλη του είπε

- Καιρό έχουμε να τα πούμε, κύριε Τέλη. Ξέρετε, από τότε που πέθανε ο άνδρας μου είχα ξεκόψει από τον κόσμο, κύριε Τέλη μου. Τι θα λέγατε να πιούμε τον καφέ μαζί, να μου πείτε και τα νέα της γειτονιάς...

Αιφνιδιάστηκε ο άνδρας. Το ξενέρωμα της ζωής της το λούστηκε η χήρα, όταν άνοιξε το στόμα του ο Τέλης.

“Θέλεις να σε πηδήξω, Τασούλα;...”.

- Μα, πώς τα λέτε, κύριε Τέλη, είστε πάντα ο ίδιος..., του κάνει η χήρα, όλη ένα όρθιο και εγκάρδιο χαμόγελο. Και μ' ένα σπάσιμο των ώμων της ήταν αρκετό να τραμπαλιστούν τα δυο της λαχταριστά βυζέτα.

“Σε βαρέθηκα, ρε Τασούλα! Δεν θέλω να σε... ξαναπηδήξω! Φθάνει πια! Όσο καιρό σε ήθελα κι εσύ δεν μου καθόσουν, εγώ σ' έπαιρνα στον ύπνο μου! Σ' όλες τις στάσεις! Μετρημένες τις έχω, 147 φορές μέχρι σήμερα έχω κάνει σεξ με σένα. Αρκετά μαζί σου! Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες...”.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ