Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 
Κατ' αρχήν όταν λένε αρχαία Ελλάδα ή αρχαία Ρώμη, τι εννοούν; Πως υπάρχει μια τεράστια διαφορά χρόνου που χωρίζει την εποχή της λεγόμενης αρχαιότητας από το Σήμερα. Δεν υπάρχει αυτό. Οι αρχαίοι Έλληνες, Ρωμαίοι, Πέρσες, Καρχηδόνιοι, και όσοι άλλοι είναι χθεσινοί. Σιγά τη διαφορά των δυο και διόμισυ χιλιάδων χρόνων με τους προηγούμενους, τους παλιούς. Αυτό είναι το σωστό, ότι οι πριν από τους σημερινούς είναι ''προηγούμενοι'', ''παλιοί'' είναι, όχι αρχαίοι.
Εντάξει, οι ''αρχαίοι'' δεν είχαν facebook και instagram, κανάλια και κινητά, αεροπλάνα και μετρό. Αν, όμως, τους πλησιάσεις σα χθεσινούς, πολύ κοντά σ' εμάς, όπως εγώ έτσι τους αισθάνομαι, τότε αντιλαμβάνεσαι πως επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα, εκτός ότι μας έπιασαν κορόιδο εμάς τους... σύγχρονους, τους μοντέρνους.
Αλήθεια, πώς συνήθιζαν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή οι αρχαίοι Έλληνες; Αν συμφωνεί κανείς μ' όσα μόλις διάβασε, τότε η ερώτηση μοιάζει ακριβώς σα να αναρωτιέται το ίδιο και για τους σκύλους ή τους σκιούρους, τους γάιδαρους ή λύκους. Πράγματι, και οι προηγούμενες γενιές ζώων, δυο και πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, έκαναν τη δουλειά όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα από τους απογόνους τους. Οι ελέφαντες. Οι βάτραχοι. Το κάθε είδος ζώου. Επειδή ενεργούν ενστικτωδώς. Γι' αυτό αντιδρούν το ίδιο όπως πριν χιλιάδες, πριν εκατομμύρια χρόνια.
Αντίθετα απ' ό,τι τα ζώα, ο άνθρωπος στο σεξ δεν συμπεριφέρεται ολότελα αυθόρμητα. Οι ορμές, ορμές, αλλά το δίποδο το πήγε και σ' άλλα πλάνα. Πράγματι, ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είτε διότι ψάχνεται για μεγαλύτερη σεξουαλική ηδονή, είτε διότι νοιώθει καταπίεση από την εκάστοτε θρησκεία, παρουσιάζει πλουραλισμό στο σωματικό σμίξιμο. Αντίθετα, τα ζώα ζευγαρώνουν σε μια στάση, την αρχέγονη. Μ' έναν και μόνο ''παραδοσιακό'' τρόπο από καταβολής. Ο άνθρωπος και διότι είναι δίποδο, και ευνοείται χάρη της σωματικής του κατασκευής, πλούτισε το σεξουαλικό του ρεπερτόριο, κατά καιρούς, στην πορεία των αιώνων.

Λέμε για τους αρχαίους Έλληνες, τα μακρινά πατριωτάκια μας. Στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους οι πρώτες πουτάνες στη γη είναι οι αρχαίοι Έλληνες. Χαμούρες σκέτες. Ας πιάσουμε τους Αθηναίους. Όλοι αφεντικά. Με δούλους και Ι.Χ. επιχειρήσεις. Πρωί, κατά τις δέκα απαραιτήτως στην παλαίστρα, να γυμνάσουν το κορμί. Μιλάμε για τους αρσενικούς. Κατά τις 4 με 5 το απογευματάκι συναντιώνται στο συμπόσιο, σήμερα στο σπίτι του Αρίσταρχου, αύριο στου Αριστομένη. Και στο συμπόσιο επάνω τα λένε όλα, από πολιτική και μπάλα, φιλοσοφία και κουτσομπολιό, απαραιτήτως και για το σεξ.

Αυτό που απέφευγαν γενικώς όλοι οι αρχαίοι Έλληνες, σε κάθε πόλη - κράτος ήταν το στοματικό. Το θεωρούσαν υποτιμητικό της αρσενικής τους υπερηφάνειας να πλησιάσουν τα χείλη στο αιδοίο. Καμιά αντίρρηση, πιο σωστά κάθε διάθεση είχαν να ικανοποιήσουν την σύζυγο ή την εταίρα, όμως όχι κοτζάμ άνδρες να γίνουμε εργαλείο παραγωγής ηδονής στην υπηρεσία της κάθε κυρίας.
Πώς ακριβώς το γουστάρανε; Πως το συνήθιζαν. Οι άνδρες στεκόντουσαν από πίσω. Η διείσδυση γινότανε κανονικά μέσα στον κόλπο της γυναίκας, η οποία έσκυβε όσο γίνεται περισσότερο και ο επιβήτωρ- κοπρόσκυλος κανονικός - ενεργούσε με ''γεμάτη'', ολοκληρωτική επαφή κολλητά στους θηλυκούς γλουτούς.
Διαβαστε ακομα:

ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ