ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΙΣΤΙΑ ΧΩΡΙΣ... ΜΑΣΚΑ

 
Πρώτο θέμα στην Αγγλία. Η παραίτηση υπουργού υγείας που τον τσάκωσε απόκρυφη κάμερα να φιλάει στο στόμα στενή του συνεργάτιδα. Ποιο είναι το δημόσιο έγκλημα που διέπραξε ο 42χρονος Μάτ Χάνκοκ και τον υποχρέωσε να παραιτηθεί; Κι όχι μόνο! Σύμφωνα με τους πολιτικούς παρατηρητές, εκτιμητές, αναλυτές, τέλος πάντων όσους έχουν βαρύνουσα γνώμη, μπήκε και το πρόωρο τέλος στην πολλά υποσχόμενη πολιτική πορεία του ανδρός.
Παντρεμένος από το 2005 με τρία παιδιά ο Matthew Hancock, το ένα υιοθετημένο, με σύζυγο οστεοπαθολόγο, προηγούμενα υπουργός πολιτισμού, αθλητισμού και ΜΜΕ, είχε διορίσει στενή του συνεργάτιδα μια κυρία, επίσης παντρεμένη, αυτή που την είχε σφικτά στην αγκαλιά του και την φιλούσε ερωτικά. Κανένα πρόβλημα για το υπουργικό τσιλημπούρδημα.
Το σκάνδαλο που επεσκίασε τα πάντα τούτες τις ημέρες είναι γιατί ο υπουργός και η κολλητή του... συνεργάτιδα δεν τήρησαν τα μέτρα προφύλαξης από τον Covid-19, εκείνες τις κρίσιμες μέρες της έξαρσης της πανδημίας. Και ο Ματ παραδέχθηκε ότι ως υπουργός υγείας δεν ειναι δυνατόν να ζητούσε από τον κόσμο να πειθαρχεί στους περιορισμούς κι αυτός χωρίς μάσκα να έρχεται τόσο... κοντά με την συνεργάτιδα του.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ... ΑΠΙΣΤΗΣΟΥΝ