ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Αφήσαμε πίσω το κακό με τις πυρκαγιές, και σηκώνει να δούμε το πράμα με ψυχραιμία. Κακό; Πολύ μεγάλο κακό. Νέο Μάτι έγινε, πατριώτες. Καμιά διαφορά επειδή δεν υπήρξαν θύματα. Νεκροί. Επόμενο, όταν ζητάς από τον κόσμο να σηκωθεί να φύγει, να κάνει μόνη της τη δουλειά η φωτιά.

Το κακό ήταν στο πρόγραμμα. Μιλάμε σοβαρά. Θα ήταν έκπληξη να μη γίνει. Σήμερα, αύριο. Τέτοια αδιαφορία είναι που τρελαίνει κάθε άνθρωπο λογικό, που ξέρει. Η Ιπποκράτειος Πολιτεία (φώτο) δεν είναι δασική έκταση. Ξεπετάχθηκε με σχέδιο πόλεως. Χωρίς καμιά πρόνοια. Γεμάτη στο πράσινο. Χωρίς αντιπυρική ζώνη. Κάηκε ολόκληρη. Μιλάμε για τα βασικά. Το ίδιο και η Βαρυπόμπη.

Δέκα τόννοι ξύλα για το τζάκι η άλφα βίλα εν όψει του χειμώνα, στην πραγματικότητα ''Είμαστε έτοιμοι να μας κάψει πιο εύκολα η φωτιά... '''.. Να ήταν μόνο τα στιβαγμένα καυσόξυλα, βάλε στο λογαριασμό τα πεταμένα κλαδιά όπου θες τα βλέπεις μπροστά σου.

Καίγονται και στο εξωτερικό, αλλά δεν υπάρχει αυτή η αδιαφορία στον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Χωρίς υπερβολή οι Έλληνες δεν παίρνουν μέτρα προστασίας σε μια τέτοια χειροπιαστή απειλή. Τη φωτιά.
Διαβαστε ακομα:
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΗΜΕΔΑΠΟΣ