ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

 

''Θα απαγορεύσω την πορνεία''! Αυτό είχε πει παραμονές των εκλογών του 2019 στην Ισπανία ο εκλεγείς πρωθυπουργός Πέντρο Σάντσεθ. Σοσιαλιστής δηλώνει, αλλά είναι τόσο σοσιαλιστής όσο οι σοσιαλιστές του σοσιαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα, του πρώην ΠΑΣΟΚ. Μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Απαγόρευση της πορνείας, η οποία είναι νόμιμη στην Ισπανία, σημαίνει απαγόρευση στην επίσκεψη σε μπουρδέλο. Να το κάνουμε πιο λιανά, σημαίνει απαγόρευση στους Ισπανούς να συνουσιάζονται με επαγγελματία και φορολογούμενη ''εργάτρια του σεξ'', όπως λένε τις πόρνες οι κουλτουριάρηδες.

Άσχετο ότι ο Σάντσεθ έγραψε στο χιόνι τη… προεκλογική του δέσμευση να… καταργήσει την πορνεία. Μην κολλήσουμε σ’ αυτό. Η ουσία του πράγματος είναι η υποκρισία που παίζει σ’ ό,τι κολάσιμο και ανθρώπινα προσωπικό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα. Για παράδειγμα, όταν πουλάνε το παραμύθι ότι κυνηγάνε τα ναρκωτικά, δεν λένε ότι το παραεμπόριο τους δεν στηρίζεται σε συμμορίες εγκληματιών, αλλά στον κόσμο εκείνο που πίνει. Που καταναλώνει ναρκωτικά.

Οι χρήστες είναι που στην πραγματικότητα γεννάνε την παρανομία του ναρκωτικού. Το ίδιο και στην πορνεία. Καλώς, κακώς κάποιος κόσμος, εκατομμύρια τη βρίσκει και βολεύεται στο πληρωτικό σεξ. Η Ισπανία είναι στην Ευρώπη η χώρα με το μεγαλύτερο τζίρο στην πορνοδουλειά, στην πορνοζήτηση.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΦΓΑΝΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ