ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ... ΘΡΟΝΟ

 

Είναι κατάξανθη, με κατάλευκη επιδερμίδα και πλούσιο στήθος. Τον προσεχή Δεκέμβριο θα κλείσει τα 18, δείχνει μπεμπέκα, με το μωρουδίστικο πρόσωπο της, όμως οι ενέργειες της εντυπωσιάζουν όχι μόνο τους συμπατριώτες της Ολλανδούς. Η Αικατερίνη- Αμαλία πριν από τρεις μήνες παραιτήθηκε από το ετήσιο επίδομα που δικαιούται για τα προσωπικά της έξοδα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στην πραγματικότητα το κορίτσι είναι η διάδοχος του θρόνου. ''Αρνούμαι το ποσό του 1,6 εκ. ευρώ διότι δεν προσφέρω τίποτα στη χώρα, στα κράτος''. Έτσι ξηγήθηκε. Και επειδή υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι εν λόγω 18χρονη είναι λεσβία, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στη Βουλή πως δεν χάνει το δικαίωμα της διαδοχής αν παντρευτεί γυναίκα.

Για 33 χρόνια στην Ολλανδία βασίλισσα ήταν η Βεατρίκη (1938), η οποία παραιτήθηκε το 2013 και ενθρονίστηκε ο γιος της Ουλιέλμος- Αλέξανδρος (1967), πατέρας τριών θυγατέρων. Η Αικατερίνη- Αμαλία είναι η μεγαλύτερη. Όταν γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2003 κοπάνησαν 101 πυροβολισμούς για να χαιρετήσουν το γεγονός.

Προχωράμε, εκσυγχρονιζόμαστε, αφήνουμε πίσω τα ταμπού. Γιατί gay μόνο υπουργοί και δήμαρχοι και πρωθυπουργοί. Γιατί όχι και βασιλιάδες.

Διαβαστε ακομα:

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ