ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ 17Ν

 

Η πιο διάσημη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο είναι η ''17 Νοέμβρη''. Οι γεννήτορες της βάπτισαν τη συμμορία τους με την ημερομηνία που έγινε ο τσαμπουκάς των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, σα σήμερα το 1973. Επόμενο να κάνει όνομα παγκόσμια η 17 Ν διότι καμιά άλλη παρόμοια τρομοκρατική παρέα δεν κράτησε τόσα χρόνια ασύλληπτη.

Με δολοφονία Αμερικανού πράκτορα έκανε πρεμιέρα η 17 Ν το Δεκέμβριο του 1975 και τους ξεδοντιάσανε το καλοκαίρι του 2002. Και πολλά χρόνια, 27 στη σούμα, και στόχοι εξαιρετικά υψηλοί, και τολμηροί.

Υπάρχει και κάτι άλλο που αξίζει να επισημανθεί. Τα ελληνικά ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της εγκληματικής της δράσης της 17Ν, λειτουργούσαν σχεδόν ως γραφείο δημοσίων σχέσεων της. Για τον επαναστάτη, για τον τρομοκράτη είναι το μείζον το παιχνίδι της δημοσιότητας. Της επικοινωνίας με τον λαό. Να πληροφορηθεί ο λαός γιατί σκοτώνουν και ανατινάζουν κτίρια και επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα κλπ κλπ. Προκειμένου να ακολουθήσει κι αυτός, ο λαός, τον αγώνα.

Τα μέλη της 17Ν έκαναν το καθήκον τους, όπως τους υποχρέωνε η κομουνιστική ιδεολογία τους, αλλά τελικά πέτυχαν μια τρύπα στο νερό. Ο λαός τους έγραψε κανονικά, διότι αυτό κάνει από καταβολής ο λαός. Ποτέ δεν δρα και αντιδρά με λογική και χειροπιαστό στόχο. Τα  ξεσπάσματα του λαού είναι πάντα τυφλά.

Το χειρότερο. Κατίνες της γειτονιάς έμοιαζαν οι συνωμότες της 17 Ν όταν πλέον τους συνέλαβαν. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον, ενώ άλλοι μετάνοιωσαν.

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΝΕ…