ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

 
Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί αλλά αυτός αρνιόταν - είπε ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα. Και κατά τον γιατρό ο μακαρίτης πλέον δημοσιογράφος του έλεγε, ''Μια γριπούλα είναι, έλα μωρέ... ''. Το αναφέρω μόνο για ένα λόγο. Οι αρνητές του εμβολιασμού δεν παριστάνουν τον αδιάφορο, δεν πουλάνε μαγκιές, δεν αδιαφορούν για τον κίνδυνο να νοσήσουν. Όχι τέτοια πράγματα. Αλλά, τι; 
Συνειδητά και φανατικά έχουν αποφασίσει να μην εμβολιστούν. Μην αναφέρουμε τους λόγους της άρνησης τους. Σημασία έχει πως δεν παίζουν. 
Σηκώνεται η τρίχα των εμβολιασμένων εκείνων που πληροφορούνται το γιατί ακριβώς αντιστέκονται στον εμβολιασμό οι αρνητές. Αδιανόητα πράγματα. Εξωφρενικά. Έξω από τη λογική του μέσου ανθρώπου.
Και συνασπίζονται οι αρνητές. Οργανώνονται προκειμένου να... προστατευθούν από τις σκοτεινές - γι' αυτούς ολοφάνερες- δυνάμεις που επιμένουν, που τους εκβιάζουν κοινωνικά και επαγγελματικά να... υποκύψουν, Να εμβολιαστούν.
Αυτό που έγινε στη Χαλκίδα απλά αντιπροσωπεύει το θυμό που έχει καταλάβει τους ανεμβολίαστους. Στον κοινό αγώνα μαζεύτηκαν γύρω γύρω από τη φωτιά και πέταγαν μάσκες προστατευτικές του κορονοϊού, self test, και το παιδικό βιβλίο συγγραφέα που συνιστούσε στους μαθητές των δημοτικών σχολείων να προσέχουν μη νοσήσουν από τον covid-19. Όλα στην πυρά.
Διαβαστε ακομα:

ΠΕΤΑ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ..., ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!