ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ...

 
Παίζει πολύ δυνατά και παγκόσμια το θέμα της ''σεξουαλικής κατάχρησης'', ας το πούμε έτσι. Θύμα η γυναίκα που είτε έτσι, είτε αλλοιώς εξαρτάται από άνδρα, τον θύτη. Την πέφτει στην γυναίκα ο μουρντάρης διότι είναι το αφεντικό, ο προϊστάμενος, ο εργοδότης. Το πράμα πήγε πολύ υψηλά επικοινωνιακά όταν κατήγγειλαν γυναίκες ηθοποιοί τον πιο μεγάλο κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλυγουντ, τον Χάρβεϋ Ουάινστάιν.  
 
Ο Ουάινστάιν κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε και καραξεφτυλίστηκε, όχι απλά διότι έκανε χρήση της ιδιότητας του, ''Εγώ χρηματοδοτώ την ταινία, για να πάρεις ρόλο πρώτα θα γδυθείς στο κρεβάτι μου''. Ο άνθρωπος- κτήνος σχεδόν την βίαζε την γυναίκα που την είχε βάλει στο μάτι.Την καλούσε στον προσωπικό του χώρο δήθεν να συζητήσουν επαγγελματικά και την στρίμωχνε κανονικά.
 
Και σκάει μύτη Ινδός βουλευτής της αντιπολίτευσης, στο όνομα Ramesh Kumar, και λέει τη μεγάλη κουβέντα: «Υπάρχει ένα ρητό ότι όταν ο βιασμός είναι αναπόφευκτος, ξαπλώστε και απολαύστε τον». 
 
Γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι στην Ινδία. Στην αρχή το πήραν στην πλάκα, αλλά όταν κατάλαβαν τι είπε ο τύπος, του έβαλαν όλοι χέρι. Σύμφωνα με το ΒΒC, o Ινδός πολιτικός ζήτησε συγγνώμην ''Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τις γυναίκες''
 
Για να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα. Μια μεγάλη δύναμη, η Αμερική ή η Ρωσία ξεκινάει να σε πατήσει. Να σε καταλάβει εσένα τον μικρό, τον πολύ μικρό. Τι κάνεις; Αντιστέκεσαι; Σηκώνεις μπόι στον πολύ ισχυρώτερο σου. Θα φας τα μούτρα σου. Θα σβήσεις από το χάρτη. Το πιο σοφό, πες το και ρεαλιστικό, είναι να κάνεις το κορόιδο. Να του ανοίξεις την πόρτα του ισχυρού, να περάσει, και να τον πάρεις με το καλό. 
 
Αυτό είπε ο ασχημάντρας - άσχετο αυτό - Ινδός βουλευτάκος. Ο μαφιόζος, ο βιομήχανος, ο εργοστασιάρχης ορμάει επάνω της, και θέλει να υποκύψει η υπάλληλος του, όχι διότι είναι μπάνικος γκόμενος, αλλά έχει εκατομμύρια και θέλει να γίνει το δικό του. Αν δεν του κάτσει η υπάλληλος θα την απολύσει και θα ζητήσει απ' άλλους να μην την προσβάλουν.
 
Τι να κάνει η γυναίκα; Ε, αφού είσαι χαμένη από χέρι, άνοιξε τα πόδια να ευχαριστηθείς το βιασμό σου. Αυτό είπε ο Ινδός, αλλά χωρίς την πρόθεση να μειώσει την γυναίκα. Ούτε είχε την πρόθεση να... δικαιολογήσει τον βιαστή.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ...