Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ… ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ

 

Το κάνουν οι τολμηροί δημοσιογράφοι, όχι της γραφειοκρατίας, του γραφείου. Οι ίδιοι βιώνουν την εμπειρία και μετά κάθονται να γράψουν τις εντυπώσεις τους για το άλφα και το βήτα ρεπορτάζ. Μια κυρία, λοιπόν, σκέφτηκε να γράψει για τον αυνανισμό και αντί να ρωτήσει ειδικούς για το συγκεκριμένο θέμα, αποφάσισε να αυνανιστεί η ίδια. Έφτιαξε ένα πρόγραμμα και το εφάρμοσε με πειθαρχία. Αυτοϊκανοποίηση πρωί και  βράδυ.

Πριν αναφέρουμε τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματα της δημοσιογράφου, η οποία ήθελε να γράψει ένα πράγματι αληθινό ρεπορτάζ, απλά να σχολιάσουμε πως δεν ήταν… ανάγκη να κάνει τον κόπο. Δεν είπε κάτι καινούργιο περί αυνανισμού στις αναγνώστριες της, Και στους αναγνώστες, αφού ο αυνανισμός είναι μια λύση ακριβώς το ίδιο και στους άνδρες, όπως και στις γυναίκες.

''Απόλυτα σεξουαλική συμπεριφορά'' χαρακτηρίζει η διαπράξασα τον αυνανισμό από πρώτο χέρι δημοσιογράφος. Και έχει δίκαιο, διότι πράγματι είναι σεξουαλική πράξη, αφού με τον αυνανισμό ο καθένας φτάνει σε οργασμό. Τελειώνει, ολοκληρώνει ο ίδιος μόνος του, δεν έχει ανάγκη από παρέα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ίδιας ποιοτικής αξίας ο αυνανισμός με τη συνουσία. Σε καμία περίπτωση. Το ότι κάποιοι άνδρες συμπεριφέρονται στη συνουσία με τρόπο που δεν ικανοποιεί την γυναίκα, δεν θα απαξιώσουμε το κανονικό σεξ. Να αναφέρουμε τι σημειώνει η δημοσιογράφος η οποία ακολούθησε εβδομαδιαίου προγράμματος αυνανισμού:

- Είναι μια εναλλακτική επιλογή, όχι μονάχα για γυναίκες που έχουν μείνει ρέστες από άντρα.

- Είναι ικανοποιητικός και χαλαρωτικός. Και τονώνει τη σεξουαλικότητα μας.

- Βοηθάει, δεν κάνει κακό, στις σεξουαλικές επαφές, αν έχουμε ερωτική σχέση.

- Ένοιωσα σέξυ με τον αυνανισμό, και τις στιγμές που αυνανιζόμουν δεν είχα την ανάγκη να φαντασιώνομαι τον πρώην μου.

- Ο καθένας έχει τον δικό τρόπο να αυνανίζεται, προσωπικά δεν ένοιωσα την επιθυμία να κάνω χρήση και sex-toys.

- Ήμουν συγκεντρωμένη στη διαδικασία του αυνανισμού και είχα εμπιστοσύνη στη δύναμη των δακτύλων μου.

Διαβαστε ακομα:

ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!