Η ΚΟΡΗ ΥΠΕΦΕΡΕ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ... ΥΠΟΦΕΡΕΙ

 

Κορίτσι χαμηλών τόνων με μάτια μελαγχολικά η Ουρανία, που την φωνάζουν Ράνια. Μόνο όποιος άνδρας την δει γυμνή θα θαυμάσει τις χάρες στο κορμί της. Με ρούχα επάνω της είναι απόκρυφη η σεξουαλικότητα της. Κατάλευκη επιδερμίδα και καμπύλες, στρογγυλάδες μαγικές στο μικρό στήθος της, στους σφικτούς γλουτούς και τους μηρούς. Τρία χρόνια συζεί με τον πρώην καθηγητή της στο πανεπιστήμιο και όπως οι γονείς της, περιμένει την απόφαση του 36χρονου καθηγητή να την ζητήσει σε γάμο.

Οι γονείς διαμένουν στην Αθήνα, η 46χρονη μητέρα Λουκία και ο 68χρονος με προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια πατέρας Σπύρος. Η κόρη εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ο καθηγητής επίσης στην ίδια πόλη, και δεν προβλέπεται να αλλάξουν τόπο διαμονής και μετά το γάμο.

Ήρθε η μέρα που ο καθηγητής θα γνωρίσει τα πεθερικά του. Πιθανόν να ανακοινώσει και την επιθυμία του να παντρευτεί την Ράνια, μια σεμνή, ρομαντική κοπέλλα με αγάπη στην ποίηση. Η μητέρα Λουκία ενθουσιάστηκε με τον μελλοντικό της γαμπρό. Σοβαρός, λιγόλογος, όχι ο τύπος του ωραίου, μετρίου αναστήματος, καραφλός, γυαλάκιας, αλλά εξαιρετικά γοητευτικός.
Ενάμισυ μήνα αργότερα η Ράνια ρίχνει με το τηλέφωνο μπόμπα στην μητέρα της.''Χωρίσαμε με τον Άλκη!''. Κατάπληκτη η Λουκία. Η κόρη εξηγεί:
- Δεν πήγαινε άλλο, μαμά... Σύζυγο ήθελα, αυτός με έβλεπε λες ήμουνα η αδελφή του... Δεν κάναμε έρωτα, το είχαμε ξεχάσει εντελώς... Δυο φιλαράκια είχαμε καταντήσει, δυο άνθρωποι στο ίδιο διαμέρισμα χωρίς σεξ...
Μετά από δυο εβδομάδες, μέρες Πάσχα, η Ράνια επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι στο Χαλάνδρι. Και τότε είπε την αλήθεια στην μητέρα της:
- Δεν τον χώρισα για την αγαμία μου με τον Άλκη, μαμά. Συγγνώμην, ντρεπόμουν να σου πω τι ακριβώς συνέβαινε. Δεν άντεχα άλλο μαζί του... Ο άνθρωπος ήθελε σεξ πρωί μεσημέρι βράδυ... Μου ήταν αδύνατον να τον ακολουθήσω σε τέτοιους σεξουαλικούς ρυθμούς.
Η Λουκία έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό μια πιθαμή. Όταν συνήλθε, ζήτησε το τηλέφωνο του... Άλκη. ''Τι να το κάνεις, μαμά;'' Δεν χρειάστηκε να εξηγήσει στην κόρη το λόγο. Τι να της έλεγε; Γιατί, αφού εσύ βγήκες από τη μέση, να πάει χαμένη η γνωριμία που έχουμε με τον... γαμπρό; Η κόρη δεν αντέχει το πολύ, η μάνα που είναι σε σεξουαλική πείνα και θέλει και θα αντέξει τον λαίμαργο Αλκιβιάδη. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ, ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ;