ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ...

 
Δεν το χωράει το μυαλό... Έλα, όμως, που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αμέτρητοι άνδρες έχουν διαπράξει το ίδιο ακριβώς έγκλημα. Γιατί είχαν πρόβλημα με την γυναίκα τους και μητέρα των παιδιών τους. 
Δεν σε θέλει άλλο η σύζυγος. Υποπτεύεσαι πως πάει μ' άλλον. Την ζηλεύεις. Θέλει να σου δώσει απολυτήριο. Ό,τι κι αν συμβαίνει δεν φτάνεις στο φόνο. Γιατί; Επειδή πολύ απλά δεν δίνεται λύση με τη δολοφονία της. Άσε τα άλλο, ότι δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις ζωή αλλουνού, είναι η έσχατη αμαρτία κλπ κλπ.
Δεν μπαίνω στη συγκεκριμένη ιστορία, στο στραγγαλισμό (!) της 43χρονης φαρμακοποιού σε κάποιο χωριό της Καβάλας από τον 55χρονο σύζυγο. Πιθανόν να ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, πιθανόν να κρύβονται κι άλλα που δεν βγήκαν στον αέρα. Σημασία είναι μία. Ο δολοφόνος σύζυγος ''σκότωσε'' και τα δυο ανήλικα παιδιά τους. ''Σκότωσε'' και τον ίδιον του εαυτό. Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ξανακερδίσει τη ζωή του. Την έχασε, όσα χρόνια και να ζει. Θα είναι μια άλλη μαρτυρική, βασανιστική ζωή.
Ήθελε το θύμα να σε χωρίσει. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Υπάρχει μόνο ότι δεν σκοτώνεις. Ούτε που το σκέφτεσαι αυτό. 
Διαβαστε ακομα:
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ