ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 
Η κυρία είναι γυναικάρα, ένα το κρατούμενο. Είναι και προσωπικότητα ως επιστήμων. Διακεκριμένη ιατρός, γυναικολόγος με δραστηριότητα φιλανθρωπική τέτοια που στην Γαλλία η κοινωνία την βράβευσε εκλέγοντας της ευρωβουλευτίνα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Μακρόν την κάνει υφυπουργό ανάπτυξης. Η κυρία Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, παντρεμένη και μητέρα, γεννήθηκε στην Σπάρτη, πήγε σχολείο στο Κιάτο, σπούδασε ιατρική στην Ιταλία. πήρε διδακτορικό στην ενδομητρίωση και από το 2007 διαμένει μόνιμα στην Γαλλία.
Είναι δυνατόν; Τρεις γυναίκες να κατηγορούν φόρα πατρίδα την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου για... βιασμό; Έχει συμβεί κι αυτό. Δεν είναι ''προνόμιο'' των ανδρών η σεξουαλική κακοποίηση του άλλου φύλου. Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση της 46χρονης Ελληνίδας, η οποία εκτός όλων των άλλων έχει τιμηθεί στην Γαλλία με το παράσημο ''Του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας''.
Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ζαχαροπούλου κατηγορείται πως όταν κάνει γυναικολογική εξέταση δεν λειτουργεί ως ιατρός, αλλά - και χωρίς τη συναίνεση της ασθενούς - βάζει το δάκτυλο στον κόλπο, με τρόπο που παραπέμπει σε βιασμό. Για την υπόθεση θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Αν, δηλαδή, στέκει ή όχι η κατηγορία του ''βιασμού'' σε βάρος της Ζαχαροπούλου, η οποία - σύμφωνα με τις κατηγορίες αδιαφορεί για το πως αισθάνονται οι ασθενείς, και συμπεριφέρεται όχι ''κόσμια''.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ