ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο GAY

 
Σε ερωτική ή σεξουαλική δραστηριότητα ο ομοφυλόφιλος, τόσο ο άντρας όσο και η γυναικά, υπερέχει του ετεροφυλόφιλου. Κι αυτό δεν αποκλείεται να ισχύει και σε εποχές όπου οι gay, άνδρες και γυναίκες, ήταν στη... ντουλάπα. Ας περιοριστούμε στα δεδομένα του Σήμερα, όπου ο ομοφυλόφιλος έχει ξεσαλώσει, δεν κρύβεται, έχει επιβάλλει κοινωνικά τη σεξουαλική του ταυτότητα. Τι, λοιπόν, συμβαίνει στους καιρούς μας, αν συγκρίνουμε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους; 
Στη ζωή του ο gay έχει περισσότερους ερωτικούς συντρόφους απ' όσους ο ετεροφυλόφιλος. Έχει κάνει περισσότερες μόνιμες σχέσεις ή απλά γνωριμίες. Τα σχετικά νούμερα, μάλιστα, μετά από αξιόπιστες έρευνες δείχνουν μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ''πλευρές''! Τα ποσοστά δεν είναι κοντά.
Στο κεφάλαιο ''Οργασμός'' είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά- και βέβαια υπέρ των λεσβιών. Τι ακριβώς μας λένε οι επιστημονικές έρευνες; Σε οργασμό φτάνουν οι ετεροφυλόφιλες κατά 56% και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες στο 86%.. 
Κι αν δεχθούμε ότι το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση, όχι μόνο η εκσπερμάτιση και ο οργασμός, αλλά γενικά η σεξουαλική επαφή με πολλά και ποικίλα προκαταρκτικά, τότε οι ομοφυλόφιλοι πράγματι είναι πιο ερωτικοί, πιο σεξουαλικοί. Ίσως αυτό να οφείλεται στο αιώνων κυνήγι που δέχθηκαν από την κοινωνία και τη θρησκεία. Και με την ερωτική, τη σεξουαλική συμπεριφορά τους δείχνουν πως δεν μειονεκτούν σε σύγκριση με τον ετεροφυλόφιλο. ίσως. 
Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ... GAY