Η ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ

 
Σ' ένα γράμμα μόνο διαφέρουν οι λέξεις Οεός και Πέος. Με τέσσερα γράμματα και η μία και η άλλη λέξη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Γιατί τέσσερα γράμματα, κι όχι τρία και επτά; Το τέσσερα φανερώνει ολοκλήρωση. Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Είναι αυτό που είναι. Μπαίνουμε στο προθάλαμο...
 
Χρειάζεται να σηκωθεί το πέος. Δεν γίνεται διαφορετικά. Να σκληρύνει, να χοντρύνει, να μεγαλώσει,,, , μόνον έτσι θα κάνει τη δουλειά του. Και μετά να εκχύσει το γεννητικό υλικό, εκείνο το υγρό πυρ μέσα στον κόλπο της γυναίκας.
Ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, δηλαδή ό,τι κοσμεί τη φύση. Τα κοσμήματα της φύσης. Ποτάμια, λίμνες, θάλασσες, δάση, βουνά, νησιά, πεδιάδες, αστέρια, τα πάντα όλα. Κι όλα αυτά να τα χαίρεται ο άνθρωπος, οι άνθρωποι. Πώς, όμως, να γεννιώνται δίποδα αν αυτά δεν συνουσιάζονται. Αν ο άνδρας δεν έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την γυναίκα. Αυτό είναι αδύνατο αν το πέος δεν βρεθεί σε κατάσταση στύσης, μάλιστα χωρίς να είναι αναγκαία η εντολή του ίδιου του αρσενικού.

Δεν είναι χέρι το πέος να το σηκώσεις ψηλά. Ούτε πόδι και μάτι, να του δώσει εντολή, βλέπε δεξιά, αριστερά, κλείσε τα βλέφαρα, άνοιξέ τα. Ούτε το πέος είναι μασέλα, να κινείται κατόπιν παραγγελμάτων.

Το προχωράμε. Γιατί ο Θεός έφτιαξε το πέος. Εδώ σε θέλω. Γιατί μ' αυτή την προσθήκη στο ανδρικό σώμα ο πλάστης, ο μεγαλοδύναμος έκανε δύσκολη τη ζωή στο παπαδαριό όλων των θρησκειών, που καταδίκαζαν το σεξ και για αιώνες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη θεία έμπνευση, δηλαδή ποιος ο λόγος να διαθέτει πέος μόνο ο άνδρας. Η γυναίκα απλά να το φαντασιώνεται, να το βλέπει, και να λιγώνεται, επιτόπου να υγραίνεται, να ποθεί την επαφή.
Ερώτημα. Είχε τη δυνατότητα ο Ύψιστος να βρει έναν άλλον τρόπο, προκειμένου το δίποδο να κάνει παιδιά. Χωρίς το θηλυκό να δέχεται μέσα του το αρσενικό. Για παράδειγμα, το σπέρμα να βγαίνει από ένα αθώο δάκτυλο. Από τη μύτη, ίσως. Η σύλληψη να γίνεται με τον αγκώνα. Θεός είναι, να έβρισκε κάτι άλλο, όχι αυτό που γίνεται από την εποχή του Αδάμ και της Εύας.
Βλέπει την γυναίκα, την ακουμπά ο άνδρας κι αυτό είναι αρκετό να φουλάρει το πέος με αίμα από τις αρτηρίες, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζεται η εκροή του προς τις φλέβες. Να αιματωθεί χρειάζεται και το αιδοίο, κι αυτό γίνεται όταν η γυναίκα ερεθιστεί, μάλιστα αντίθετα απ΄ ό,τι συμβαίνει στον άνδρα, το αίμα δεν σκληραίνει τα χείλη του αιδοίου . Τα διατηρεί μαλακά, ευαίσθητα, όμως αυτά, τα χείλη του αιδοίου συγκρατούν το σπέρμα όταν «τελειώσει» μέσα της ο άλλος.
Γιατί, λοιπόν, ο Θεός «πρόσθεσε» στο ανδρικό σώμα το πέος; Την μεγάλη εξοχή. Είναι η τρανή απόδειξη ότι πρώτα έπλασε την Εύα με τρύπα μπροστά της και μετά τον άνδρα ο οποίος χρειαζόταν ένα «σωλήνα», κι αυτόν τον τοποθέτησε ακριβώς στο αντίστοιχο σημείο του σώματος στο οποίο ο δημιουργός είχε «σκάψει» τον γυναικείο κόλπο.
Διαβαστε ακομα: