ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ...

 
Η ιστορία της 12χρονης που την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένας γείτονας, όχι μόνο για πάρτη του, ήταν αρκετή να λέει ο πάσα ένας την εξυπνάδα του. Άσχετος ο κύριος και η κυρία πουλάνε γνώση του πράγματος και ηθική, βέβαια. Και από κοντά η απαραίτητη καταγγελία. Ζούμε στην  εποχή της καταγγελίας, της διαμαρτυρίας, γενικώς.
Επί της ουσίας; Τέλος πάντων, η κοινωνία και οι υπηρέτες της, περνάνε θένε δεν θένε από εξετάσεις. Ποιο είναι το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων τους. Πολιτικοί είναι, ιερείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και λοιποί κολπαδόροι. Το να φωνάζουν, να σχίζουν θεατρικά τα ρούχα τους χωρίς να βγαίνει αποτέλεσμα, βράσε όρυζαν.
Υπάρχουν άνδρες που τους αρέσει η ανήλικη. Όσο πιο ανήλικη τόσο περισσότερο. Μιλάνε οι έρευνες διεθνώς. Θέλουν το σεξουαλικό τους αντικείμενο να 'ναι κορίτσι σε τέτοια ηλικία που ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Από την άλλη η προσφορά μέσω του διαδικτύου καλύπτεται από τη ζήτηση.
Το κακό θα είχε περιοριστεί. σχεδόν θα είχε μηδενιστεί αν το ανήλικο παιδί μεγάλωνε με τους γονείς του από επάνω του. Πως, όμως, να φροντίζουν οι γονείς σήμερα τα παιδιά τους, που τα αγαπούν περισσότερο απ' ό,τι οι γονείς περασμένων γενεών, όταν είναι δοσμένοι στο μεροκάματο. Στην καριέρα, τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα.
Η ζωή σήμερα είναι σκληρή. Έχει απαιτήσεις, πολύ μεγαλύτερες σε σύγκριση πριν 50 και 100 χρόνια. Σήμερα το παιδί, το ανήλικο παιδί, χρειάζεται να αισθάνεται ότι δεν μειονεκτεί σε ό,τι διαθέτει ο συμμαθητής, ο γείτονας της ίδιας ηλικίας. Μ άλλα λόγια το μεγάλωμα του απιδιού είναι πολυέξοδο, καμία σχέση με τα παιδιά στο κοντινό παρελθόν
Διαβαστε ακομα:

Η ΓΟΒΑ-ΣΤΙΛΕΤΟ ΞΑΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ... ΚΟΝΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ