ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ... ΜΠΑΜΠΑ

 
Και πολύ ερωτευμένος είναι ο ο 85χρονος, για να μη ξεχνιόμαστε με την ηλικια του. Όποιος τον βλέπει με την σύντροφό του, ένα 35χρονο κορίτσι, συμφωνεί ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι. Γιατί, όχι; Δείχνουν με τρυφερότητα τα αισθήματά τους. Από σεξ πώς τα πάνε οι δυο τους; 
Μεγάλη κατάκτηση άνδρα και από τα συν 70, όχι πάνω από τα 80, αν καταφέρει να έχει στύση κανονική. Κι αν συμβεί μια ημιψόφια στύση, ...ολίγον σκληρή, το θαύμα για να επαναληφθεί θα χρειαστεί να περάσουν ένα-δυο εβδομάδες, ίσως και μήνας.
Δεν κάνουμε κουτσομπολιό! Ο γηραλέος εραστής δεν κρύβει τον έρωτά του, όπως και η σύντροφός του. Οι δυο τους μας δίνουν την αφορμή για κάποιες ακαδημαϊκού τύπου σεξουαλικές προσεγγίσεις, όσον αφορά την ανδρική ικανότητα και γονιμότητα. Βέβαια! Δεν αγνοούμε ότι ο εραστής, όπως και το διαλαλεί, θέλει να αποκτήσει παιδί. Σε ηλικία που θα μπορούσε να είχε δισέγγονο. Στη δε σύντροφο του να είναι όλα μαζί σ' ένα πακέτο. Και φίλος, και σύζυγος, και πατέρας, και παππούς

Προσπαθούν και οι δυο ερωτευμένοι με εξωσωματική. Ρωτάω. Αν θα κάνουν παιδί, ποιος θα είναι ο μπαμπάς του; Ασφαλώς ο ίδιος. Ποιος άλλος.

Δυστυχώς υπάρχει και ο θάνατος. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Έστω, όμως, ότι ο έτσι δεν θα πεθάνει. Εννοώ ότι δεν θα φύγει από τη ζωή σε 5 και 10 χρόνια. Αν τελικά αποκτήσει μωρό, αυτό θα το πετύχει σε ποια ηλικία; Και το παιδί θα έχει εν ζωή τον πατέρα του. Ποιον πατέρα του, όμως; Τον 90χρονο, τον 95χρονο, που σ' αυτή την ηλικία με καροτσάκι θα πηγαίνει βόλτα το παιδί, θα το πηγαίνει και στον παιδικό σταθμό, στο δημοτικό σχολείο.
Μην του πει το παιδί αύριο, σε 15-20 χρόνια, όταν αυτός θα είναι 100-110 χρονών «Ρε, μπαμπά, γιατί με γέννησες στην ηλικία σου, με ρώτησες εμένα αν ήθελα μπαμπά υπεραιωνόβιο;».

Εγώ, πάντως, στα 85 μου δεν θα υιοθετούσα ούτε σκυλί.

Διαβαστε ακομα:

Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΚΤΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ